Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 17:49:24

wiemy o co chodzi... Czy kiedykolwiek probowalyscie i z jakim skutkiem?

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 17:51:11

oo przydało by się przed sesyjką ;)
Ale nie próbowałam takich specyfików :)

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 17:51:58

hah dziewczyno chyba nie należysz do normalnych skoro poruszasz taki wątek w miejscu publicznym :D

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 17:53:18

spokonie.. nie napisalam, ze sama jestem skłonna.. wrecz przeciwnie. ale ciekawosc mnie pchnela do zalozenia takiego wątku, kiedy to coraz czesciej mozna sie z tym ''spotkac'

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 17:53:42

ja ostatnio bralam 'sesje' ale jakos nie widze roznicy, zebym cos wiecej po niej umiala:P Jedyne co, nie bylam taka senna.

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 17:53:46

hmm ja kiedyś brałam NJOY, kofeina i inne pierdoły w tym są, ale brałąm po pare tabsów i nic nie działało, a zwykła kawa mnie jeszcze bardziej spowalnia

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 17:56:27

Właśnie kuję do sesji psychologię i wspomagam się energy drinkiem ;)

Coś ostrzejszego - niee!! Chcę w przyszłości mieć zdrowe dziecko, a nie jakiegoś mutanta lub mieć problemy z zajściem w ciążę ;)

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 17:57:31

brałąm sesje ale nie zauważyłąm większych skutków a kawę i tak musiałam wypić

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 17:58:35

ja od zawsze jechałam na kawie,resztą się brzydzę(tak jak ludźmi stosującymi)

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 18:03:37

Ojtam wszystkiego w życiu trzeba spróbować, ja próbowałam i zdałam, po czym zapomniałam wszystko :P nie polecam, serducho kuje, poty oblewają i ma się taki natłok myśli, że się nie śpi dobę :P no zależy co tam kto sobie weźmie. Radzę po prostu przysiąść i mieć tą wiedzę w głowie, dzień po zażyciu wiedza ulatnia się jak kamfora:p

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 18:04:20

na uczelniach medycznych ponoć to norma...

Ja jednak trzymam się od tego z daleka.
1 kawa rano + jedna wieczorem = 2-3 h snu przed samym egzaminem i jest ok, oczywiście uczę się też systematycznie :)

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 18:08:22

Nie próbowałam, litr energy drinka stawia mnie na nogi. Choć nie powiem, że mnie nie kusi przy podwójnej sesji. Mam masę pracy, właśnie się odprężam przed egzaminem jutrzejszym.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 18:10:34

Nigdy niczym sie nie wspomagałam, nie liczac chwil z chłopakiem ;} nawet kawy nie pije, zawsze mam tak wszytsko zaplanowane ze mam czas na spokojna nauke do skutku :)jak dla mnie wszystkie te tabletki np "sesja" sa jedna wielka sciemna

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

nauka na wspomagaczach

03 lut 2013 - 18:16:58

znam osoby które się "wspomagały" ale dla mnie to glupota. Odkładanie nauki na ostatnią chwile a później branie świństw i siedzenie po nocach

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

LICENCJAT- POMOCY- GIMNAZJALISTKI