gorący temat
Szukam dostawców sprzętu do klinik kosmetycznych.
11 minut temu
12 minut temu
29 minut temu
godzinę temu
godzinę temu
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
19.10 o 11:52
24.02 o 23:39
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
24.01 o 9:48
25.11 o 18:22
dziewczyna na transporcie i logistyce
Witam. Czy jest wśród Was ktoś, kto studiuje na tym kierunku? Co sadzicie, jest odpowiedni dla kobiety? Ja uwazam, ze transport i logistyka to prężnie rozwijające się gałęzie i.. może nie gwarantują, ale dają sporą szanse na pracę w przyszłości. a Wy jak uwazacie? Poza tym - czy ten kierunek jest 'trudny' ?
nie patrz na to czy kobiecie wypada isc na dany kierunek czy nie. wg mnie to dosc dobry kierunek. idz jak Cie interesuje i nie patrz na kolezanki na "modnych, babskich" kierunkach
ja znam kilka kobiet które są po tym kierunku i pracują w zawodzie
a jakie to są babskie kierunki?Cytat
werza
nie patrz na to czy kobiecie wypada isc na dany kierunek czy nie. wg mnie to dosc dobry kierunek. idz jak Cie interesuje i nie patrz na kolezanki na "modnych, babskich" kierunkach
na mojej uczelni nawet na pielęgniarstwie jest kilku chłopaków więc juz chyba nie ma podziału na "babskie" i "męskie" kierunki
U mnie na roku było 14 dziewczyn na 92 osoby. Fakt, to jest trochę męski zawód, ale ja dobrze się w nim czuję.
Ja chodziłam do policealnej na spedycję, a teraz od marca będę studiować logistykę w Gdyni. uważam że zawód jak zawód, to ze ma związek z transportem samochodami itp nie oznacza że kobiety nie mogą się tym zajmować
Pewnie będzie mało dziewczyn na roku, bo wiadomo że większośc dziewczyn teraz to fizjoterapie, kosmetologie administracje czy ekonomie i inne takie a nie transport ale co tam
tak? a przedmioty? zapewne bardziej ścisłe?Cytat
xAmyLeex
U mnie na roku było 14 dziewczyn na 92 osoby. Fakt, to jest trochę męski zawód, ale ja dobrze się w nim czuję.
Ja chodze do technikum ekonomicznego i jestem łączona z klasą logistyczną.. Są tam tylko 3 dziewczyny na 15 osób, ale można zauważyc, że z roku na rok coraz więcej dziewczyn wybiera ten kierunek.. I nie wydaję się trudny.. Chociaż nie wiem jak na studiach.
ja jestem na kierunku zarządzania, ale poszłam na specjalność z logistyki
i mamy sporo dziewczyn
Ja studiuję 3 rok logistykę. I wg mnie nie jest to męski kierunek, ale na pewno bardzo przyszłościowy. Mamy mniej więcej po równo dziewczyn i chłopaków. Przedmioty są spoko, dużo liczenia, matmy, fizyk, statystyki. I sam kierunek nie jest trudny, ale trzeba się przyłożyć.
u mnie na TI zaczynało 130 osób z czego 13 dziewczyn , także na to nie patrz
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-02-03 16:43 przez Szymonkaaa.
Cytat
elokwentna
Ja studiuję 3 rok logistykę. I wg mnie nie jest to męski kierunek, ale na pewno bardzo przyszłościowy. Mamy mniej więcej po równo dziewczyn i chłopaków. Przedmioty są spoko, dużo liczenia, matmy, fizyk, statystyki. I sam kierunek nie jest trudny, ale trzeba się przyłożyć.
Zgadzam się, moja koleżanka studiuje logistykę i daje sobie rade Nawet poszła dodatkowo na studia podyplomowe z tego zakresu więc myślę że jej przypasowało A dziewczyn i kolesi w grupie ma mniej więcej po równo.
Kolega był na logistyce i zrezygnował po pierwszym roku, przeraziła go fizyka, statystyka itp ale jeśli to się przetrwa to luzik
Cytat
come_on
Ja chodze do technikum ekonomicznego i jestem łączona z klasą logistyczną.. Są tam tylko 3 dziewczyny na 15 osób, ale można zauważyc, że z roku na rok coraz więcej dziewczyn wybiera ten kierunek.. I nie wydaję się trudny.. Chociaż nie wiem jak na studiach.
ja chodze do techniku logistycznego i większość klasy to dziewczyny
Wow, a na mojej uczelni na transporcie calkiem sporo dziewczyn
Kierunek latwy i przyjemny.
ciesze sie, ze tak piszecie... wiec chyba przy tym pozostane