gorący temat
Strój na bankiet/konferencję naukową
23 minut temu
godzinę temu
godzinę temu
godzinę temu
dzisiaj o 13:33
Yerba Mate opinie- rakotwórczy napar ?
31.01 o 16:30
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
2.07 o 21:28
SPIRULINA opinie o cudownej aldze Hit czy Kit?
25.10 o 12:56
Dobre tabletki na wzmocnienie wlosow i paznokci
7.03 o 10:54
21.07 o 15:16
Belissa intense na paznokcie? Opinie!
10.02 o 0:26
liceum dla doroslych DZIEWCZYNY POMOCY!!!!!
Na spokojnie. Dasz radę skończyć lo dla dorosłych. Sprawdź w szkole policealnej.
W Cosinusie np. jest liceum dla dorosłych i zajęcia odbywają się w trybie zaocznym - czyli w weekendy, myślę, że spokojnie można to połączyć z pracą i przygotować się do matury.
Nie powinnas sie poddawac. Dowiedz sie czy w miescie w ktorym mieszkasz jest szkola cosinus, wedlug mnie to super opcja. Nauka w szkole jest bezplatna a zajecia odbywaja sie w weekendy. Napewno dasz sobie rade bo nauczyciele sa wyrozumiali. Wiem ze w szkole sa tez organizowane darmowe fakultety przygotowujace do matury.
Idź co Cosinusa@@@ w Koszalinie nauczyciele na plus, wszystko można ogarnąć.
Powinnaś spróbować. Patrz na siebie LO będzie Ci potrzebne nawet żeby zrobić jakieś kwalifikacje. Ja kończyłam też LO dla dorosłych w cosinusie. Zajęcia miałam zaocznie, nauczyciele byli bardzo w porządku. Udało mi się zdać nawet maturę. Teraz jestem w trakcie szkoły policealnej i niedługo uzyska możliwość wykonywania zawodu. Także nie poddawaj się. Dasz sobie radę.
Na spokojnie, wiek to żaden wyznacznik, w cosinusie w LO na to nikt nie patrzy a teraz online jest więc tym bardziej komfortowo.
dokładnie. Rób swoje Chcesz pójść do szkoły, to zrób to
Chodzę do Cosinusa, szkoła trzyma poziom. Jest taki stereotyp, że te szkoły zaoczne, policealne są blee, bo darmowe to na bank beznadziejne, ale można się miło zaskoczyć. Wykwalifikowana kadra, fajnie urządzone sale. Szczerze polecam
Cytat
iwonakret
dokładnie. Rób swojeChcesz pójść do szkoły, to zrób to
Chodzę do Cosinusa, szkoła trzyma poziom. Jest taki stereotyp, że te szkoły zaoczne, policealne są blee, bo darmowe to na bank beznadziejne, ale można się miło zaskoczyć. Wykwalifikowana kadra, fajnie urządzone sale. Szczerze polecam
podpinam się! Cosinus - daj im szansę, nic nie kosztuje, więc warto spróbować.
Najlepiej to spróbować niż nie i żałować. Tym bardziej że cosinusa masz za darmo i nie ryzykujesz niczym a możesz zyskać.
Teraz w cosinusie otworzyli kierunek plastyczny więc fajna sprawa i przyszłościowo można się rozwijać.
W liceum cosinusie są osoby w różnym wieku, tam nikt na to nie zwraca uwagi.
W szkole średniej w cosinusie są małe grupy, nauczyciele są wyrozumiali do tego fajne karty zniżkowe.
Cytat
roksana12pe
W liceum cosinusie są osoby w różnym wieku, tam nikt na to nie zwraca uwagi.
to prawda, u nas grupa też była zróżnicowana, ale to fajnie

Ja teraz od września będę szła do cosinusa, widziałam u nich ofertę plastycznego nawet także fajna oferta szeroka.
Również polecam Cosinusa, szkoła jest darmowa, zajęcia weekendowe, nauczyciele bardzo w porządku, są zaangażowani w to co robią.