Torby - gdzie można kupić fajną i niedrogą?
gorący temat
wczoraj o 11:07
wczoraj o 0:05
przedwczoraj o 20:15
Dywan pleciony czy ktoś posiada?
przedwczoraj o 16:06
przedwczoraj o 15:06
18.03 o 14:06
25.05 o 21:33
Dobre tabletki na wzmocnienie wlosow i paznokci
7.03 o 10:54
1.06 o 21:06
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
3.05 o 23:23
7.04 o 12:10
liceum dla doroslych DZIEWCZYNY POMOCY!!!!!
Dziewczyny ja w przyszłym roku zdaje maturę siedzę nad podręcznikami i nie wiem jaki wybrać kierunek.
Na pewno dasz radę 3mam kciuki i pozdrawiam.
A co planujecie po maturze?
Studia czy może jakaś szkoła policealna typu Cosinus itp?
W moim wypadku studia nie wchodziły w grę.
Swoją drogą - Cosinus jest naprawdę spoko szkołą
No ja sama chodze do Cosinusa, jest fajnie i nie narzekam. Także jeśli ktoś się waha to warto iść i spróbować tym bardziej że można się łatwo zapisać przez ich stronke rejestracja.cosinus.pl i wszystko jest za darmo. Gdyby coś się stało to bez problemu bez żadnych kar można się wypisać, także chyba warto iść
Jasne, że dasz rade.
Wystarczy się przyłożyć i wszystko będzie okej
ja również po liceum poszłam do policealnej. szkoda mi było 5 lat studiów jak w tym czasie w krótszym czasie mogę zrobić zawód. niedługo będę kończyć Cosinusa i nie żałuję że nie poszłam na studia
Dziewczyny a na jaki kierunek do Cosinusa chodzicie? ciekawa jestem
Cytat
gabi_1011
Dziewczyny a na jaki kierunek do Cosinusa chodzicie? ciekawa jestem
pierwszy semestr w Cosinusie technika usług kosmetycznych.
Pozdrawiam
o boniu jakbym siebie słyszała tylko, że ja studia, mam 6 lat przerwy w edukacji... ciężko jest wrócić, ważne żeby wybrać kierunek,który naprawdę cię kręci, ja miałam iść na zarządzanie ale w ostatniej chwili zrezygnowałam bo od zawsze marzyłam, żeby robić coś bliskiego medycynie i teraz wybieram dietetykę. Wiem, ze to oblegany kierunek ale to dziedzina, w której czuję się dobra i dlatego wiem, że wytrwam i sobie poradzę
Bezpłatnie i dla dorosłych? Tylko szkoły COSINUS !
REKRUTACJA NA WSZYSTKICH KIERUNKACH TRWA !
Najlepsze zaoczne liceum dla dorosłych
Bogata oferta rocznych lub dwuletnich szkół policealnych, kursów zawodowych, maturalnych i kierunków medycznych
Najwyższa zdawalność egzaminów zewnętrzach
<moderacja-spam> i zapisz się już dziś!
Do zobaczenia
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-13 12:11 przez moderator.
Kocham takich ambitnych ludzi! Próbuj, pewnie że sobie poradzisz!! Tylko wybierz dobrą szkołę a nie byle co. Ja z własnego doświadczenia polecam Kreatoredukację we Wrocławiu bo tam idealnie potrafią przygotować do matury. Poziom jest fajny a do tego i tam nauczyciele idą na rękę na trzeba, świetna atmosfera
dasz rade zobaczysz
ja bym nie pozwolila zeby chlopak odciagal mnie od nauki. teraz jestem narzeczona i juz zapowiedzialam ze tyle ile bede mogla tyle bede sie szkolila w roznym zakresie...bbo swiat idzie do przodu i jest po prostu parcie by cos robic podwyzszac kwalifikacje
Skoncz szkole za wszelka cene bo w zyciu jest roznie a tak bnedziesz miec satysfakcje ze podolalas pomimo tego ze bylo ciezko....ale kto powiedzial ze ma byc lekko?
Ja poszedłęm po bardzo długiej przerwie do technikum dla dorosłych. I dałem sobie radę. Jak człowiek jest starszy i mądrzejszy to inaczej radzi sobie z nauką. Póżniej to nawet Politechnikę skończyłem
dziewczyny to watek z 2012 roku wiec dziewczyna juz dawno po szkole o ile sie zdecydowała cos zminic w swoim zyciu