gorący temat
otwarcie własnego sklepu odzieżowego
31 minut temu
wczoraj o 23:01
Szukam ładowarki do akumulatorów
wczoraj o 21:44
zapachowe świeczki - jakich używacie, jakie polecacie
wczoraj o 21:38
wczoraj o 16:41
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
3.05 o 23:23
25.11 o 18:22
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
9.07 o 2:34
15.02 o 15:34
liceum dla doroslych DZIEWCZYNY POMOCY!!!!!
w dzisiejszych czasach po gimnazjum nie masz żadnych perspektyw...więc ucz się, żebyś miała średnie wykształcenie przynajmniej.
Życzę powodzenia i 3mam kciuki
noo ej średnie zawsze się przyda!!
ja się ucze w zaocznym potem robie jakieś kursy i poszukam pracy albo coś swojego.
bez przesady facet sobie pracuje a Ty w domu masz siedzieć, do kitu takie coś ja za tym w ogóle nie jestem no ale jak kto woli
ja chodze do takiej szkoły, idź nie pożałujesz
Ja jestem w takiej szkole. Poradzisz sobie na pewno, bez obaw,z tym, że jeśli chcesz osiągnąć wyniki musisz sama troszkę pracować. Ja za chwilę mam maturę, więc da się. Nie masz się czym przejmować, najstarsza osoba w mojej klasie jest koło 40stki,musisz po prostu chcieć.
Dziewczyno, spróbuj chociaż! Czemu masz nie dać rady? Trochę pochodzisz i wejdziesz w rytm nauki, szkoły itd
Cytat
Asztarte
Gdzie Ty CV składałaś, że Ci na oceny z liceum patrzyli?Cytat
sieczka111
Moja przyjaciółka uczy w liceum zaocznym dla dorosłych i ma złe zdanie na temat tego wytworu. Lepiej wyjdziesz gdy będziesz mieć zawód po zasadniczej. Ja starając się o pracę musiałam legitymować się świadectwem ukończenia szkoły średniej. Rekruterzy patrzyli na oceny z LO mimo, że miałam już ukończony licencjat.
pierwsi oświecili mnie rekruterzy, gdy aplikowałam do działu marketingu branży ceramicznej nr 1 w Polsce, ale ta rozmowa w ogóle była dziwna. czułam się jakbym miała pracować w tajnych służbach specjalnych: testy wiedzy, test psychologiczny, test umiejętności praktycznych- dużo tego. Później jeszcze 2 mniejsze firmy prosiły o dostarczenie drugiej strony świadectwa, czyli tej z ocenami ( ja zawsze kserowałam pierwszą, tę na której jest widoczne, że posiadam wykształcenie średnie).
Wież co - Moja mama poszła do takiej szkoły ;|
( bo chce mieć tak jak by kolejny zawód )
i też miała dłuuuugą przerwę.
I powiem Ci tak jak widzę co ona robi , to aż mi smutno, takie proste rzeczy . z każdego przedmiotu ma 5 - choć nigdy nie miała aż takich ocen...
idź , idź , idź .
Pozdrawiam ;p
Cytat
rosiasoko
Ja jestem w takiej szkole. Poradzisz sobie na pewno, bez obaw,z tym, że jeśli chcesz osiągnąć wyniki musisz sama troszkę pracować. Ja za chwilę mam maturę, więc da się.Nie masz się czym przejmować, najstarsza osoba w mojej klasie jest koło 40stki,musisz po prostu chcieć.
U mnie w klasie było kilka kobitek po 40-stce i facet też w tym wieku

dasz sobie radę ja do takiej szkoły chodziłam i miło ją wspominam
tylko tobie liceum?? tobie jest potrzebny zawód - dobry zawód
dzisiejszych czasach po studiach jest też mała perspektywa
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-02-28 12:56 przez wiomad.
ja tez skonczylam liceum zaoczne dla doroslych po dluuuugiej przerwie w nauce- 1kl z malym dzieckiem, 2kl w ciazy i 3kl z dwojka dzieci
nie zawsze bylo latwo przez dojazdy do szkoly (bywalo ze dzieci musialam zabrac na egz) ale z nauka szlo latwo - nawet nie wiem kiedy te 3 lata minely. do matury nie uczylam sie w ogole (na polski nawet pracy nie napisalam tylko mowilam z glowy co sobie wczesniej poukladalam) - zdalam z dobrymi wynikami (lepszymi niz niejedna osoba na dziennym) teraz studiuje inzynierie bhp - mialam super klase, swietne wspomnienia (a martischa to moja psiapsiolka z lawki )
ja jestem w zaocznej;p latwo jak cholera;p masz tylko egzaminy semestralne weic przez pol roku nic robic nie musisz;p ani sie uczyc ani nic ...jeszcze te egzaminy wygladaja tak ze wiekszosc nauczyciel za ciebie mowi;p
sprobuj, uwierz w siebie a napewno sobie poradzisz
Dasz sobie rade!!
Ja osobiście chodzę do szkoły dla dorosłych COSINUS i mogę ci ją polecić jak najbardziej. Wykłady są w weekendy wykładowcy tłumaczą wszystko od podstaw więc o nic się nie martw. Jeżeli chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej pisz na priv chętnie pomoge
Nie słuchaj faceta. Koniecznie kształć się dalej.