Obecnie rozmawiamy o:

Ważny temat

gorący temat

Randki Ulanów

wczoraj o 14:56

Randki Łęknica

wczoraj o 14:42

Randki Pieszyce

wczoraj o 14:33

zakupy internetowe

wczoraj o 14:15

Budowa domu

wczoraj o 14:07

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

hej dziewczyny chciałam kupić internetowy kurs języka angielskiego, akurat na citeam jest fajna promocja ale zastanawiam się jak to wygląda. Nie chcę stracić pieniędzy , czy takie kursy są skuteczne? jak to wygląda? wysyłają codziennie jakieś materiały czy coś? Jeśli ktoś korzystał z tego typu kursów to prosze o wypowiedź bo będę zdawać rozszerzony egzamin z ang i zastanawiam się czy to dostatecznie mnie do tego przygotuje?

też się dowiem, również widziałam na citeam :)

wypowie się ktoś?

czy warto cos takiego kupić??
kolejna oferta na citeam z kursem angielskiego :)

http://citeam.pl/oferty/cala-polska/roczny-e-kurs-angielskiego-1

Hej!
Ktoś się w końcu zdecydował na ten kurs angielskiego online?? Z citeam badz groupon???? Wypowiedzcie się, bo zastanawiam się nad tym,żeby się później nie okazało,że bede musiała płacić jakieś dodatkowe koszta za korzystanie...

Ja robiłam kurs online tyle, że w chatterbox. Z czystym sumieniem polecam. Nauka była efektywna, głównie dzięki lektorowi na żywo ;) Można kurs wypróbować korzystając z darmowej lekcji.

Ja też chciałabym kiedyś zrobić sobie kurs angielskiego online. Tyle lat uczę się angielskiego, ale jak widzę w ofercie pracy angielski to wyłączam :/ a chciałabym umieć w stopniu komunikatywnym.

Zgadzam się z tobą. Dwa lata temu zacząłem uczęszczać na zajęcia, aby zdać egzamin. Zmieniłem trzech korepetytorów, ponieważ nie widziałem większych rezultatów. Potem doradzono mi Kursy języka angielskiego online, mają szkolenia z angielskiego, wziąłem udział w kursie i zdałem egzamin z powodzeniem, więc gorąco polecam!

Wolę uczyć się stacjonarnie, mam zajęcia indywidualne z lektorem z British School ICT, mają świetnych lektorów.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

ekonomia UKSW wawa