Obecnie rozmawiamy o:

Budowa domu

gorący temat

Ważny temat

wczoraj o 22:20

Randki Ulanów

wczoraj o 14:56

Randki Łęknica

wczoraj o 14:42

Randki Pieszyce

wczoraj o 14:33

zakupy internetowe

wczoraj o 14:15

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Studia online

27 maj 2010 - 12:16:32

Ja wybrałam te studia z powodu kierunku - marketing i reklama, w tej branży pracuję to mnie interesuje i byłam świadoma wyboru. Zazwyczaj pracodawca jest mile zaskoczony.

Studia online

27 maj 2010 - 12:18:39

A ile kosztuje takie cos?

Studia online

27 maj 2010 - 12:21:58

płacę co miesiąc 320 zł. Plus jeżeli chcę uczestniczyć w zajęciach z angielskiego (przygotowujące do sesji z danego poziomu) to dodatkowo za semestr żeby zrobić BA płacę ok 1000 zł, mogę równie dobrze iść na egzamin przygotowana w domu.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Studia online

08 cze 2010 - 10:16:18

Cytat
asja
płacę co miesiąc 320 zł. Plus jeżeli chcę uczestniczyć w zajęciach z angielskiego (przygotowujące do sesji z danego poziomu) to dodatkowo za semestr żeby zrobić BA płacę ok 1000 zł, mogę równie dobrze iść na egzamin przygotowana w domu.
Kurcze z jednej strony fajna sprawa,ale z drugiej chyba nie dla mnie. Cięzko się zmobilizować.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

Studia online

25 paź 2010 - 15:41:49

właśnie też mnie zastanawia jak pracodawcy patrzą na absolwentów uczelni internetowych, ale w sumie jeżeli taka forma edukacji komuś odpowiada, to czemu z tego nie korzystać..kiedyś byłam bardziej sceptycznie do tego nastawiona, ale przekonałam się do e-learningu dzięki stronie mediakursy.pl która proponuje różnego rodzaju kursy doszkalające, które na pewno mogą się przydać w przyszłym życiu zawodowym, na pewno taka forma szkolenia oszczędza sporo czasu

Studia online

25 paź 2010 - 16:53:31

Znam tylko jedną szkołę w mojej okolicy i.. trzeba być chyba totalnym kretynem żeby do niej pójść. Więc raczej e-learning się jakoś poziomem nie wybija..

Studia online

25 paź 2010 - 17:01:31

a jakie my mamy w Polsce studia e-learningu? i jakie na tej co Ty asja studiujesz są kierunki dostępne przez e-learning? Nic się nie mogę na tej stronie połapać heh

Studia online

26 gru 2012 - 23:20:44

No trochę możliwości w Polsce mamy w tej kwestii. Przejrzyj sobie ofert puw.pl, bo jest na prawdę spoko kierunków online.

Studia online

28 mar 2024 - 08:09:58

To jest słuszny kierunek - https://ultswiecie.edu.pl/studia-online/
Sami oceńcie, czy to ma sens, ale ja uważam, że zdecydowanie tak. Dużo można dzięki temu zmienić, poprawić, doprowadzić do sensownej sytuacji. Nie zrobicie tego od razu, ale krok po kroku - na pewno.

Studia online

28 maj 2024 - 12:00:17

Hej! Myślę o kursie Angular? https://wrzuc.info/artykuly/4-powody-dla-ktorych-warto-rozpoczac-kurs-angular/ Na wrzuc.info znajdziesz 4 powody, dla których warto go rozpocząć. Serwis informacyjny, informacje, wiadomości.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

Studia online

03 cze 2024 - 06:12:35

studia dzienne 1 i 2 stopien juz dawno za mną.. teraz poszerzam wiedze i koncze na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu studia podyplomowe z zarządzania

Studia online

28 cze 2024 - 18:46:19

Uważam, że studia online są trochę bez sensu. Oczywiście zależy od kierunku, ale większości zawodów jednak nie da się nauczyć online. Ja na przykład ukończyłam masaż w Faberze (stacjonarnie) i nie wyobrażam sobie jak czemuś takiemu można się nauczyć online (nawet zajęcia teoretyczne nie mają sensu, jeśli nie są one prowadzone stacjonarnie)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Szkoła Policealna GoWork.pl