Obecnie rozmawiamy o:

Randki Kalety

gorący temat

Randki Strzegom

godzinę temu

Randki Otyń

godzinę temu

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki

Mary Kay opinie

4.11 o 14:52

Bio Oil opinie

1.06 o 21:06

WAX Odżywka opinie

7.04 o 11:44

Maść na blizny?

23.10 o 13:27

CETAPHIL opinie

23.03 o 21:31

Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

okej, wiem że nie jest to stricte o kosmetykach ani o pielęgnacji, ale: Jak zaczęliście przygodę z pielęgnacją i kosmetykami do niej? Jestem po prostu ciekawa jak większość ludzi zaczyna się nią interesować. U mnie wyglądało to tak, że dostałam od cioci na święta zestaw Ziaja Jeju jak miałam 14 lat i sobie uświadomiłam, że rzeczywiście mogłabym coś z moją twarzą zrobić (miałam trądzik młodzieńczy wtedy), i tak zaczęłam czytać opisy produktów Ziaji jak ich używać oraz czym są. Miesiąc później znalazłam kanał w krainie składów i tak dalej poszło.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

U mnie to było tak że gdy poszłam do zawodówki i zaczęłam zarabiać pieniądze to w końcu miałam szansę na kupno kosmetyków. Wcześniej nie używałam kosmetyków, a miałam straszny trądzik.
Moim pierwszym kosmetykiem była
- pianka do mycia twarzy z isany (teraz na jej miejscu jest biała pianka z ziaji),
- krem-pianka do twarzy z Bielenda bluematcha (do dzisiaj jest moim ulubieńcem).
Później kupiłam
- serum z niacynamidem z Bielenda (poszła w odstawkę),
- serum nawilżające z Bielenda (zastąpiłam je serum nawilżającym z mixa)
- krem orientana drzewo sandałowe i kurkuma
- krem spf 50 sun ozon ( obecnie mam cosrix spf 50 i kocham go)
Od czasu kiedy kupiłam swoje pierwsze kosmetyki minęło dużo czasu i mam kilka innych kosmetyków które używam takich jak:
- hagi serum z witaminą c
- hagi krem nawilżający z d pentanolem
- tołpa tonik z jakimś kwasem ( nie używam już i nie mam opakowania)
Do tego miałam lek na trądzik akneroxid 5 (nie używam już ale bardzo pomagał na trądzik i pewnie kiedyś wrócę do niego)

Od jakiegoś czasu borykam się też z azs na skórze i tutaj uważam, ze super sprawdza się seria kosmetyków na atopowe zapalenie skóry Atopicin: https://atopicin.pl/sklep/ Są do zamówienia w sklepach online.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Kup Oxycodone, Oxycontin, Ritalin, Valium, Iboga, Adderall bez recepty.