Obecnie rozmawiamy o:

Książki studia prawnicze

wczoraj o 20:02

remont łazienki

wczoraj o 20:02

implant stomatologiczny czy most

przedwczoraj o 14:22

Buty śniegowce w góry

przedwczoraj o 13:43

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Pielęgnacja cery wrażliwej

09 sie 2023 - 16:44:45

W jaki sposób zorganizować prawidłowo pielęgnację cery wrażliwej, bez potrzeby wykonywania droższych zabiegów medycyny estetycznej?

11 sie 2023 - 07:37:11

Jak jesteś w wieku 30 – 45 lat i trochę więcej to wypróbuj kosmetyki wegańskie, wyłącznie certyfikowane, można powiedzieć bardziej luksusowe preparaty przez https://www.rheasklep.pl/ i porównaj sobie wydajność samodzielnie ze zwykłymi wynalazkami z drogerii.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

15 sie 2023 - 14:43:24

Kali Musli to seria kosmetyków Orientany do cery wrażliwej. Także jeśli szukasz takich produktów to ja je rekomendujęomnomnom są naturalne :)

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 4/5

30 sie 2023 - 19:05:54

Cera wrażliwa wymaga specjalnego traktowania, sama taką cerę mam i muszę uważać z kosmetykami. Do mycia najlepiej sprawdza mi się delikatna pianka do twarzy. Nie mam uczucia ściągnięcia skóry, nie pojawiają się podrażnienia. Odpowiednio dobrane kosmetyki działają cuda, cieszę się, że w drogeriach jest duży wybór.

19 wrz 2023 - 13:21:22

Przede wszystkim dobrac sobie odpowiednie kosmetyki :) ja od lat uzywam tych samych, nie kombinuje, nie testuje, uwazam, ze jak jest dobrze, to po co zmieniac

22 wrz 2023 - 12:18:24

a co do oczyszczania twarzy warto stosowac przy cerze problemowej?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

23 wrz 2023 - 18:08:14

Też mam cerę wrażliwą, a do tego często pojawiają się na niej niedoskonałości. Trudno znaleźć mi odpowiednie kosmetyki, ale żel do twarzy Eveline Perfect Skin Acne sprawdza się bardzo dobrze. Nie dość, że moja cera się wycisza, to jeszcze jest ukojona. Polecam

24 wrz 2023 - 20:17:33

zel do mycia buzi tołpa, sebio :) jak dla mnie sztosik, na Notino jest teraz w promocji

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

30 wrz 2023 - 22:04:41

ja sobie bardzo chwale kosmetyki z bielendy, są swietnej jakosci, naturalne i nie drogie

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

buy driving licence online