Obecnie rozmawiamy o:

Usługi finansowe

wczoraj o 13:10

sklep z meblami

wczoraj o 13:08

Malowanie

wczoraj o 13:07

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

jantar do włosów

11 paź 2013 - 07:10:23

Witam,
stosowałyście JANTAR do włosów? jeśli tak proszę o opinie, czy jesteście zadowolone :)
Miłego dnia!

jantar do włosów

11 paź 2013 - 07:21:44

wcierkę jantar stosowałam ale szału nie ma

jantar do włosów

11 paź 2013 - 08:02:49

Bardzo dużo czytałam na temat wcierki Jantar i były to same pozytywne opinie. Kuzynka kiedyś używała i mówi, że widziała dużą różnice zaczęły jej szybciej włosy rosnąć i były mocniejsze. Jantar ciężko dostać w sklepach ale na szczęście można kupić przez internet a wiec to zrobiłam i do tego namówiłam 2 koleżanki żeby kupiły ze mną:) Stosujemy Jantar 2 tydzień i każda z nas już widzi pozytywne zmiany:) Wcierka Jantar dodaje włosom objętości, ale ich nie puszy , są bardziej lśniące lepiej się układają i przede wszystkim są takie grubsze:) Jak złapie w ręce swoje włosy to czuje ze mam włosy a nie jakieś piórka. Co jest ważne ten płyn nie przetłuszcza włosów a wręcz zmniejsza przetłuszczanie. Ten płyn powinno się codziennie wcierać we włosy i nie spłukiwać. Ja polecam! Jantar ma ładny zapach i kosztuje tylko 10zł! To jest wyciąg z bursztynu dlatego myślę, że warto spróbować.

jantar do włosów

11 paź 2013 - 08:11:00

Powtórzę po raz kolejny-mi jantar bardzo przetłuszczał włosy i na nic nie pomagał,więc produkt nie dla mnie,ale jako że niedrogi to mozna się pokusić o kupno.

jantar do włosów

11 paź 2013 - 13:14:28

Ja używam tego http://dobre.pl/rzeczy/ad/10496-farmona-jantar-odzywka-do-wlosow-i-skory-glowy-100ml i jestem mega zadowolona, bo moje włosy były przedtem jak siano

jantar do włosów

11 paź 2013 - 13:16:51

ok, dziękuję.
W takim razie kupuję i mam nadzieję że spodoba mi się efekt :)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Kosmetyki naturalne w Łodzi