gorący temat
Co polecacie na opalanie ciała?
dzisiaj o 18:50
dzisiaj o 15:01
dzisiaj o 11:00
dzisiaj o 8:24
usuwanie negatywnych informacji w sieci
dzisiaj o 6:05
23.03 o 21:31
7.04 o 11:44
4.11 o 14:52
23.02 o 12:52
1.06 o 21:06
Perspi block. Opinie o lekach na pocenie! Help!
12.02 o 11:57
Żel pod prysznic - nawilżanie
Jaki żel, który by ładnie pachniał i dobrze nawilżał, polecacie ?
biały jeleń.
Ale on mało pachnie
ja mam strasznie suchą skórę i nic mi nie pomagało aż odkryyłam żele bielendy, zapachów jest trochę do wyboru, moje ulubione to drzewo sandałowe z pomarańczą i pomarańcza z cynamonem nawilżają rewelacyjnie i nic po kąpieli już nie trzeba smarować żadnych balsamów
Te z nowej lini dove, zapomniałam już nazwy
ja uwielbiam żele z adidasa,minus jest taki,że kosztują koło 10zł a są małej gramatury
polecam także żele dove,są suuuper,ciałko jest po nich delikatne,mięciutkie,nawilżone i do tego pięknie pachną,zwłaszcza ta nowa seria,jak się nim myje to cały dom pachniedo tego są duże i często jest na nie promocja w Rossmanie
teraz mam Dove Purely Pampering Shea Butter & Warm Vanilla,jest cudny
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-08-01 23:34 przez lawerna.
Adiki są przyjemne no i te ich sportowe zapachy. Ale ostatnio głownie nivea lemon żel. Mam jeszcze noni + blac currant z Natural Body, ale będę oceniać jak skończę. Bardzo przyjemnie pachnie. Ja zawsze dbam o nawilżenie po kąpieli więc nie wiem czy któryś specjalnie jest nawilżający.
omnya i jak tam ten natural body? Ja bardzo lubie kosmetyki Flos-Leka a nad tymi zelami to juz mysle od pewnego czasu
Moim zdaniem nie ma co oczekiwać nawilżania od żelu pod prysznic,od tego są balsamy. Podobnie jak z szamponem do włosów i odżywką. Ja mam suchą skórę,jestem maniaczką żeli ale nie miałam jeszcze takiego który nawilżałby i raczej nawet tego nie oczekuję
Ja polecam z calego serca zele z Dove. Slicznie pachna i jak stosujesz regularnie to swietnie nawilzaja. Mam sucha skore atopowa, wiele kosmetykow mnie podraznia, a te z Dove spisuja sie na medal. Nawet nie potrzebuje potem balsamu .
ja stosuje żele pod prysznic z Bath&Body Works, maja śliczne zapachy
ja uzywam nawilżającego kremu pod prysznic Milk & Honey Gold z oriflame. Bardzo dobrze nawilza, ladnie pachnie, a skora po kapieli jest mieciutka.
Mój żel musi spełniać dwie funkcje: dobrze nawilżać i genialnie pachnieć Aten załączony poniżej sprawdza się idelanie i w nawilżaniu i w zapachu
Dodam, że zapach nazywa się brzoskiwinia winna
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-10-23 11:21 przez LazyEye.
Dove Visible Care - kremowy żel pod prysznic. Mój nr 1, pachnie cudnie, ma gęsta konsystencję i co najważniejsze nawilża skórę