Best Cc Shop Cc Fullz Dead Fullz Banklogs Paypal Acc
gorący temat
dzisiaj o 21:16
dzisiaj o 21:14
dzisiaj o 21:08
dzisiaj o 21:04
Pizamki, piżamy w czym śpicie ?
dzisiaj o 21:01
23.02 o 12:52
1.06 o 21:06
7.04 o 11:44
4.11 o 14:52
23.03 o 21:30
23.03 o 21:31
Żel pod prysznic - nawilżanie
Zapaszek ładnie brzmi i pewnie jeszcze ładniej pachnieCytat
LazyEye
Mój żel musi spełniać dwie funkcje: dobrze nawilżać i genialnie pachniećAten załączony poniżej sprawdza się idelanie i w nawilżaniu i w zapachu
Dodam, że zapach nazywa się brzoskiwinia winna
![]()
[attachment 797665 biozel.jpg]

Ziaja w białej 400ml butelce-żel po prysznic oraz balsam z tego polecam ,kozie mleko lub np inny zapach,sa ekstra nawilzające,uzywalam juz wsyztskich i tylko ten sie sprawdzaly a drogie nie są.
Balsam 400ml okolo 10zł,żel pod prysznic 400ml okolo 6zł
Ja np kupuję w rossmanie bo tam najtaniej
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-10-23 11:26 przez czarna1609.
Cytat
gitszafcia
Zapaszek ładnie brzmi i pewnie jeszcze ładniej pachnieCytat
LazyEye
Mój żel musi spełniać dwie funkcje: dobrze nawilżać i genialnie pachniećAten załączony poniżej sprawdza się idelanie i w nawilżaniu i w zapachu
Dodam, że zapach nazywa się brzoskiwinia winna
![]()
[attachment 797665 biozel.jpg]A gdzie kupujesz ten żel pod prysznic?? Jest może w rossmanie??
Na cedrynek.pl i wątpię, żeby był w Rossmannie. To kosmetyk naturalny, więc może go nie być w sieciowych drogeriach, ale zawsze możesz poszukać

Tylko jeśli się ma wodę twardą i mocno chlorowaną,do tego gorącą to żaden żel nie nawilży,dobre są olejki pod prysznic.
ja również polecam ziaje, mam bardzo sucha skóre a przy nich, szczegolnie wlasnie przy kozim mleku rzadziej musze uzywac balsamu.
ale moim idolem jest Solankowe SPA z rabki zdroju. zele pod prysznic i sole do kąpieli wymiatają! a wcale nie są drogie. skóra po nich jest booosssska.
w ogole to jestem za polskimi produtami

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-10-23 11:37 przez elvirozo.
Ja uzywam Dove jest swietny i nawilza tak ze nie trzeba nawet potem sie kremowac
Nie pamietam ceny ale jest swietny
I przy tym piekny ma zapach
Ja uwielbiam ten żel:
pięknie pachnie, a za 500ml kosztuje chyba 7zł

Popieram, najlepszy żel jak dla mnie

od dawien dawna ubóstwiam żele z serii SPA z Biedronki!
ja zaproponuję płyn dla dzieci oilatum soft. idealnie nawilża skórę.
Cytat
patrishaa
ja uzywam nawilżającego kremu pod prysznic Milk & Honey Gold z oriflame. Bardzo dobrze nawilza, ladnie pachnie, a skora po kapieli jest mieciutka.
Oj całkowicie sie z Tobą zgadzam. Sam krem jest rewelacyjny, ja nawet juz nim nie musialam nakładać balsamu na ciało. No i ten zapach... cudo.
Ja kupiłam teraz mojemu facetowi Energizujący żel pod prysznic HB - sam nie potrafił znaleźć żadnego naprawdę dobrego produktu. Żel powinien mieć ładny zapach, mieć dobry skład, a ten własnie taki ma. Żebyście widziały, jakie kosmetyki wybierał wcześniej. Brak słow
Cytat
Kinguiix3
biały jeleń.
Ale on mało pachnie
rozumiem, że żel może być nawilżający! A jak możecie później nie używać balsamu? To, że skura jest miekka po kąpieli i po owym nawilżającym żelu, nie znaczy że balsam jest nie potrzebny. Za pare lat bedziecie żałowały "nawilżania żelami do kapieli" Przeciez balsam nawilża, ale i ujedrnia skóre wchłaniając sie w nią. A żel co, spłuczecie i tyle go zostaje...:/Cytat
Mee1990
Moim zdaniem nie ma co oczekiwać nawilżania od żelu pod prysznic,od tego są balsamy. Podobnie jak z szamponem do włosów i odżywką. Ja mam suchą skórę,jestem maniaczką żeli ale nie miałam jeszcze takiego który nawilżałby i raczej nawet tego nie oczekuję
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-01-04 12:10 przez Mija84.
Żel pod prysznic HB, kojarzysz? Rewelacja - żel pod prysznic, który faktycznie poprawia stan skóry, oczywiście do pewnego stopnia. Skóra orzeźwiona, przyjemna w dotyku, i taka być powinna.