Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki

CETAPHIL opinie

23.03 o 21:31

tanie przepisy na obiad

15.02 o 15:34

Espumisan opinie

7.05 o 22:15

Desmoxan opinie

14.01 o 21:11

Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

Zmiana stanowiska pracy na inne

17 lip 2024 - 10:35:33

Hej. Czy któraś z was miała kiedyś sytuację, że musiała zrezygnować z stanowiska kierowniczego i wrócić na standardowe. Sypie mi się zdrowie psychiczne, nie chce całkowicie rezygnować z pracy. Jestem ciekawa Waszych historii jak na to zareagowali przełożeni?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 7/5

Zmiana stanowiska pracy na inne

17 lip 2024 - 12:45:03

Nie osobiście ale miałam kolegę w pracy który dostał awans na stanowisko kierownicze i po zakończeniu pierwszego projektu poprosił o powrót na poprzednie stanowisko. Powiedział że to nie na jego nerwy i że ta praca nie sprawia mu przyjemności tylko sam stres. Pracowałam przy tym projekcie „pod nim” i sama widziałam jak się męczy.
Przełożeni podeszli do tego ze zrozumieniem, ale przypomnieli że drugiej szansy już u nich nie będzie.
Dla mnie mega szacun za samoświadomość i szczere postawienie sprawy, zamiast męczyć się na pokaz. Robić samemu a kierować innymi którzy robią to zupełnie różne zajęcia.
A ludzie w pracy wiadomo, jedni gadali że „nie miał jaj” inni chwalili, jak to ludzie - zawsze gadają.

Jeśli chciałabyś zadbać o zdrowie psychiczne, polecam stronę: https://zdrowa-ona.pl/ Jest tutaj sporo porad w tym zakresie.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Rekuperacja czy warto jest zakładać