Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Posty: 389
Ostrzeżenia: 9/5

Czy ktos ostatnio otwieral catering dietetyczny? Co sadzicie czy od stycznia to dobry pomysl? Dostalam dostacje i mysle czy podpisywac jutro umowe.. Nie chce miec z tego problemow pozniej.. Im blizej umowy tym batdziej sie boje, ze przez pandemie nie jest dobrze..
Co sadzicie?

niezweryfikowana
Posty: 229
Ostrzeżenia: 9/5

Dam Tobie dobrą radę od szefa kuchni który specjalizuje się w dietetyce "" pudełkowej ""
Na samym początku musisz się ukierunkowac czy zamierzasz prowadzić profilaktykę żywieniową czy typowy catering na wynos.
Na prawdziwą kuchnie pudełkową profilaktyczną początek roku jest najlepszy. Należy już teraz tworzyć zaplecze marketingowe.
https://www.chlodnictwo.biz/artykuly/szczegoly/70893_opakowania-dla-gastronomii-rodzaje-i-zakup-co-warto-wybrac

Weź pod uwagę rownież to jakie opakowania do gastronomii zastosujesz w biznesie.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Pakowanie rekodzieła