Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki

Hybrydy SEMILAC opinie

7.04 o 12:10

CETAPHIL opinie

23.03 o 21:31

dieta grejpfrutowa

6.02 o 8:44

Mary Kay opinie

4.11 o 14:52

Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Posty: 853
Ostrzeżenia: 9/5

Czy ktos ostatnio otwieral catering dietetyczny? Co sadzicie czy od stycznia to dobry pomysl? Dostalam dostacje i mysle czy podpisywac jutro umowe.. Nie chce miec z tego problemow pozniej.. Im blizej umowy tym batdziej sie boje, ze przez pandemie nie jest dobrze..
Co sadzicie?

niezweryfikowana
Posty: 574
Ostrzeżenia: 9/5

Dam Tobie dobrą radę od szefa kuchni który specjalizuje się w dietetyce "" pudełkowej ""
Na samym początku musisz się ukierunkowac czy zamierzasz prowadzić profilaktykę żywieniową czy typowy catering na wynos.
Na prawdziwą kuchnie pudełkową profilaktyczną początek roku jest najlepszy. Należy już teraz tworzyć zaplecze marketingowe.
https://www.chlodnictwo.biz/artykuly/szczegoly/70893_opakowania-dla-gastronomii-rodzaje-i-zakup-co-warto-wybrac

Weź pod uwagę rownież to jakie opakowania do gastronomii zastosujesz w biznesie.

niezweryfikowana
Posty: 74
Ostrzeżenia: 2/5

Biznes cateringowy to prężnie się rozwija w naszym kraju. Wśród moich znajomych to masa ludzi korzysta z cateringów. To jest bardzo wygodna sprawa, a do tego - wbrew pozorom - przystępna cenowo. Decydując się na taką działalność na pewno przyda Ci się namiar do hurtowni warzyw i owoców Golden Fruits. W końcu musisz gdzieś się zaopatrywać w niezbędne produkty do gotowania. A oni mają bardzo dobre warzywa i owoce.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Pakowanie rekodzieła