Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

miesięczne wynagrodzenie

04 maj 2013 - 19:53:24

matko..ja bym nie mogła nie widzieć cały dzień dziecka..będziesz dla niego drugą mamą po tylu godzinach pracy;p ja bym sobie zażyczyła 1300zł minimum

miesięczne wynagrodzenie

04 maj 2013 - 19:58:59

za 12h dziennie to przynajmniej 2000zł miesięcznie... śmieszą mnie ofert 7zł/h a przez takie osoby które w ogóle godzą się na to płace opiekunek w Polsce są tak żenująco niskie.
Za 6zł wolałabym ulotki roznosić, gdzie odpowiedzialność i kwalifikacje są znikome, w porównaniu do opieki i wychowywaniu dziecka.. w dodatku rocznego!

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-05-04 20:02 przez modystka.

miesięczne wynagrodzenie

04 maj 2013 - 20:01:47

ewela91 no i co z tego ,że oni dają jej dach nad głową itd? sami tego chcą więc w czym rzecz poza tym dziewczyna nie będzie miała życia osobistego robiąc 12h dziennie..

miesięczne wynagrodzenie

04 maj 2013 - 20:14:52

1. 12h dziennie to dużo, tym bardziej, że mieszkając na miejscu i tak będziesz dyspozycyjna przez całą dobę (koniecznie zaznacz to w trakcie negocjacji)
2. Kwestia wolnych dni jak wygląda? Ile dni w tygodniu pracujesz i kiedy masz wolny czas tzw "wychodne";)?
3. Odchodzi Ci koszt mieszkania i wyżywienia więc zarobki są bez żadnych obciążeń - wyjątkowy luksus
4. Czy jest to normalna umowa o pracę z odprowadzaniem podatku i ZUS-em?
5. Weź pod uwagę rozłąkę z rodziną, 200km to nie w kij dmuchał i małe możliwości prowadzenia życia towarzyskiego.
Skalkuluj.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Niezdrowa konkurencja.Co robic?