Co zrobić, gdy atak paniki się zaczyna
10.03 o 12:21
9.03 o 14:04
9.03 o 14:00
7.03 o 14:09
Kursy angielskiego dla handlowców
6.03 o 9:09
Jak skutecznie uczyć się angielskiego prawniczego
5.03 o 14:16
NAJLEPSZE HORRORY KTÓRE OGLĄDAŁYŚCIE
22.04 o 22:04
7.04 o 12:10
24.01 o 9:48
Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach
22.03 o 8:57
jak malować paznokcie? pomocy!
15.01 o 17:44
2.09 o 17:09
miesięczne wynagrodzenie
miesięczne wynagrodzenie
Cytat
madzia0702
Cytat
emiliia
1000 zl???!! kto normalny pracuje za 1000 zl 12 godzin. o ile to jest praca od pon do pt to chyba sie dziewczyno z głupim na glowe zamienilas. pozniej sie dziwić ze wszyscy narzekają na słabe zarobki a sami nie potrafią się wycenić jak należy... 12 godzin dziennie 5 dni w tygodniu to jest kupa godzin pracy. ponad norme. 2000 wg mnie to minimum.
dokładnie!
ktoś kto nigdy nie pracował 12 h dziennie to nie wie co to znaczy.proste prace domowe tzn jakie?bedziesz gotowac dla calej rodziny ,prac sprzatac i do tego zajmować się dzieckiem?
wlasnie o tym mowie. jak sama sie nie bedzie cenic to nikt tego nie zrobi.
pozniej wszyscy narzekaja na niskie zarobki. powinna zawołac conajmniej 8zl za h. jak kogos stac na opiekunke to powinien sie liczyc z tym ze nie ma nic za darmo.. no tragedia.
az glowa boli jak widze podpowiedzi ze 1000 zł za miesiac za prace 12h dziennie powinna wziąć .to nie jest lekka praca. opamiętajcie się
miesięczne wynagrodzenie
.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-05-04 18:51 przez dootii.
miesięczne wynagrodzenie
myślę , że będzie ok, pracujesz 12h a nie 8h...Cytat
qwertyas
ale kto tutaj jest zachłanny? zapytałam po prostu o poradę, ponieważ nie mam pojęcia jaką kwotę zaproponować, biorę oczywiście pod uwagę że do niczego nie będę się dokładać, osobiście rozważam 1200-1300
miesięczne wynagrodzenie
Nic dziwnego że ludzie tak mało zarabiają, jak dla większości szczytem marzeń jest tutaj 1000zł ! A 1300 to zachłanność! Ludzie, miejcie jakies poczucie własnej wartości! Za 12 godzin pracy dziennie przy rocznym dziecku plus prace domowe myślę, że 1500 to jest minimum, ewentualnie możesz powiedzieć 1800 i zejść z tej sumy. Nie bój się negocjować, na pewno będziesz wspaniałą opiekunką, więc autorko doceń się
miesięczne wynagrodzenie
w końcu jakaś logiczna odpowiedźCytat
tink_tink
Nic dziwnego że ludzie tak mało zarabiają, jak dla większości szczytem marzeń jest tutaj 1000zł ! A 1300 to zachłanność! Ludzie, miejcie jakies poczucie własnej wartości! Za 12 godzin pracy dziennie przy rocznym dziecku plus prace domowe myślę, że 1500 to jest minimum, ewentualnie możesz powiedzieć 1800 i zejść z tej sumy. Nie bój się negocjować, na pewno będziesz wspaniałą opiekunką, więc autorko doceń się

miesięczne wynagrodzenie
pracowałam w hotelu z zakwaterowaniem i wyżywieniem, tylko że 8 godzin dziennie , 6 dni w tygodniu. miałam 1400 NA RĘKĘ
miesięczne wynagrodzenie
Ja w Warszaie jako opiekunka zarabiam 20zł na godzinę, ale mam wyższe wykształcenie i duże doświadczenie.
miesięczne wynagrodzenie
Bez przesady . normalnie pracuje się 8 h za najmniej 1600 zł . może najmniej to 2400
miesięczne wynagrodzenie
moim zdaniem 1300 zł to bardzo dobra kwota, zważając na to, że odpadają Ci wydatki na mieszkanie i jedzenie
miesięczne wynagrodzenie
Ciekawe dziewczyny czy Wy chciałybyście rąbać 12 godzin dziennie za 6 zł na godzine...
żenada
miesięczne wynagrodzenie
Cytat
emiliia
1000 zl???!! kto normalny pracuje za 1000 zl 12 godzin. o ile to jest praca od pon do pt to chyba sie dziewczyno z głupim na glowe zamienilas. pozniej sie dziwić ze wszyscy narzekają na słabe zarobki a sami nie potrafią się wycenić jak należy... 12 godzin dziennie 5 dni w tygodniu to jest kupa godzin pracy. ponad norme. 2000 wg mnie to minimum.
zgadzam się
miesięczne wynagrodzenie
Taki podobny wątek już był jakiś czas temu.
Ja szczerze mówiąc nie wiem ile mogłabyś,ale zaproponuj jakąś cenę,a przecież zawsze można negocjować.
miesięczne wynagrodzenie
ale ona będzie mieć jedzenie,mieszkanie, nie będzie płacić za rachunki... dla pracodawcy to jest kolejna osoba do utrzymania, "drugie dziecko". jeśli bym miała utrzymywać się sama,płacić za mieszkanie,rahcunki,jedzenie to bym nie chciała pracować za 6zł/h, ale ona ma wyżywienie, mieszkanie, będzie miała gdzie spać...Cytat
ptysiulek2109
Ciekawe dziewczyny czy Wy chciałybyście rąbać 12 godzin dziennie za 6 zł na godzine...
żenada
Szczerze? Jakbym miała tak zatrudniać opiekunkę,która by chciała 2tys i jeszcze za darmo u mnie mieszkać i jeść to bym chyba wysłała dziecko do prywatnego żłobka, bo by taniej wyszło