Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Zwrot podatku z niemiec pomocy

04 maj 2013 - 18:02:02

Czy ktoś mi może pomóc? Może ktos się orientuję czy mogę sie ubiegać o zwrot podatku z niemiec, oczywiście w następnym roku bo w tym już jest za późno. W tamtym roku byłam prawie dwa miesiące w niemczech, prace polowe. Nie było to przez zadną agencje pracy. Tylko znajomi załatwił mi i siostrze u gospododarza. Praca legalna na umowe. I czy jeśli będe ubiegac się o zwrot podatku czy ta informacja dojdzie do pracodawcy, n cos na tym straci? Bo chciałabym jeszcze do niego pojechac.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-05-04 18:05 przez kamadama.

Zwrot podatku z niemiec pomocy

26 lis 2013 - 14:02:35

zdecydowanie polecam EDAX w Rzeszowie. Nawet jeśli nie jesteś z tego miasta dokumenty prześlą Ci pocztą a prowizje ustalicie telefonicznie jak w moim przypadku. Podatek odzyskałam po 4 miesiącach, nie musiałam nic robić, żadnych problemów. Rozlicza się u nich mnóstwo moich znajomych, myślę, że warto zwłaszcza że nikt nie narzeka. biuro ma też swoją renome bo istnieje najdłużej z wszystkich biur podatkowych w Polsce, więc chyba warto swoją kase powierzyć w dobre sprawdzone ręce, a nie do byle jakiej firmy, która kusi ludzi reklamami, a jak przyjdzie co do czego mają najwyższą prowizję z całego kraju... pozdrawiam

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

urlop