Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
wczoraj o 8:46
wczoraj o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
wczoraj o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
22.02 o 11:27
6.09 o 13:33
Belissa intense na paznokcie? Opinie!
10.02 o 0:26
24.02 o 23:39
1.06 o 21:06
2.09 o 17:09
DOMOWY BIZNES
DOMOWY BIZNES
Jestem rok po maturze, chciałabym podjąć się jakiejś pracy, pomyślałam, żeby postarać się o środki z dotacji z urzędu pracy bądź ue na otwarcie jakiegoś małego biznesu, lecz koniecznie w domu. Czy może któraś z was próbowała czegoś takiego? Macie może jakieś pomysły na domową firmę? Co mogłoby się opłacać? Jestem laikiem ,jednak mam dużą chęć działania i wiem, że bym sporo wkładała w rozwój firmy. Proszę o jakiekolwiek podpowiedzi
DOMOWY BIZNES
hmmm gdybym miała jakiś super pomysł to na pewno bym go zrealizowała, ale na razie pustka w głowie
DOMOWY BIZNES
Nie jest to już takie proste,trzeba miec dobry biznes plan i kursy, szkolenia bądz jakąś szkołę w kierunku twojej działalności gospodarczej. Wszystko jest teraz bardzo okrojne i ciężko jest tą dotację dostac.
DOMOWY BIZNES
No właśnie w sumie chciałabym się dowiedzieć czy aż tak trudno dostać tę dotację.. pomysł z e-sklepem jest w miarę dobry? opłacalny?
DOMOWY BIZNES
znajomy troche zainwestował swoich oszczednosci reszte pozyczył od rodziny ,,,i załozył mała firme sprzatanie grobów nagrobków ,,dbanie na cmentarzu,,moze na pierwszy rzut oka dziwne czesem wzbudza smiech ale zarabia sobie spokojnie ma stałe zlecenia dba o groby zajmuje sie tym i dobrze mu idzie pospłacał długi i wyszedł na swoje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,przepraszm doczytałam ze chcesz tylko w domuSub bbnautFlash_FSCommand(ByVal command, ByVal args)
call bbnautFlash_DoFSCommand(command, args)
end sub
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-04-29 21:24 przez jonasz71.
DOMOWY BIZNES
jestem bardzo za przedsiebiorczoscia, ale zupelnie nie rozumiem ludzi ktorzy deklaruja otwarcie firmy a zupelnie nie wiedza co chca robic...
uwazam ze masz zle podejscie do szukania pomyslu,podpowiem - nie szuka sie pomyslu pod siebie...
DOMOWY BIZNES
"UP nie daje dotacji na biznesy internetowe" - nieprawda, ja dostalam...
DOMOWY BIZNES
Cytat
boziam
"UP nie daje dotacji na biznesy internetowe" - nieprawda, ja dostalam...
A ciężko było dostać? Ile Ci dali? I jeśli można wiedzieć, co sprzedajesz?:p
DOMOWY BIZNES
Efektywne zarządzanie łańcuchem dostaw jest fundamentalne przy prowadzeniu sprzedaży na rynkach zagranicznych. Jak wynika z artykułu na stronie https://miastons.pl/sport/ulatwienia-dla-sprzedawcow-na-rynkach-zagranicznych/, sprzedawcy mogą korzystać z nowoczesnych narzędzi do zarządzania logistyką, które pomagają w optymalizacji kosztów i czasu dostaw. Dostęp do takich technologii ułatwia firmom szybkie dostosowanie się do zmieniających się warunków rynkowych.
DOMOWY BIZNES
Zapoznajcie się koniecznie z atrakcyjną ofertą hurtowni materiałów biurowych Flow Office. Oferują oni bardzo rozbudowany asortyment produktów obejmujący m.in. nowoczesne urządzenia biurowe, papier ksero, artykuły biurowe, produkty piśmiennicze, środki czystości, pieczątki, artykuły szkolne, produkty bhp i wiele więcej. Będziecie zachwyceni nie tylko konkurencyjnymi cenami ale również wysoką jakością produktów jakie otrzymacie w krótkim czasie. To profesjonaliści w tym temacie godni zaufania. Polecam
DOMOWY BIZNES
Moim zdaniem, Medstar Solutions to doskonałe miejsce, jeśli szukasz profesjonalnego coachingu. Zajrzyj na ich stronę i zobacz, co mają do zaoferowania https://medstarsolutions.pl/coaching/
DOMOWY BIZNES
Jeśli jesteś zainteresowany zakupem biznesu, https://sprzedambiznes.pl oferuje szeroki wybór ofert, które mogą spełniać Twoje wymagania. Platforma zapewnia szczegółowe informacje o dostępnych firmach, co pozwala na dokładną ocenę i porównanie ofert. Skorzystaj z tej strony, aby znaleźć najlepsze możliwości inwestycyjne.
DOMOWY BIZNES
Jeśli myślisz o enova365, warto skontaktować się z XLE. Od lat wdrażają ten system i mają świetne opinie od swoich klientów. Zobacz więcej tutaj: https://xle.pl