Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

wyjazdy integracyjne i motywacyjne

05 lis 2010 - 15:57:27

Czy u was w pracy są organizowane jakieś wyjazdy integracyjne lub motywacyjne? Bo moim zdaniem tego typu wypady to świetna forma i wypoczynku i poznania swoich współpracowników, a od kiedy znalazłam ofertę Mega Travel to zastanawiam się, czy nie namówić swojej szefowej, żeby taki wyjazd nam zorganizowała...jakieś ciepłe kraje, hotel z basenem i darmowe drinki..taka integracja by mi się podobała ;)

05 lis 2010 - 15:59:51

Albo jakieś szkolenia Najpierw wykłady a później impreza do rana, oczywiście z % :D

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

21 lis 2010 - 18:55:14

Zajrzałam na stronę Mega Travel i jestem zaskoczona, ponieważ nie wiedziałam, że są takie firmy,które organizują wyjazdy motywacyjne do takich miejsc jak Australia, Azja czy Ameryka. Niestety moja firma nie organizuje takich wyjazdów, ale uważam, że jest to rewelacyjny sposób na zmotywowanie pracowników do pracy.

21 lis 2010 - 18:58:50

To zalezy czy ma sie szefa sknere czy nie,

22 lis 2010 - 12:54:31

Cytat
lauryn
Czy u was w pracy są organizowane jakieś wyjazdy integracyjne lub motywacyjne? Bo moim zdaniem tego typu wypady to świetna forma i wypoczynku i poznania swoich współpracowników, a od kiedy znalazłam ofertę Mega Travel to zastanawiam się, czy nie namówić swojej szefowej, żeby taki wyjazd nam zorganizowała...jakieś ciepłe kraje, hotel z basenem i darmowe drinki..taka integracja by mi się podobała ;)

Nie wiem gdzie pracujesz, ale to mi wygląda na reklamę.. W Polsce dla większości pracowników integracja to wynajęta knajpa z opłaconymi kilkoma piwami;p No chyba, że jesteś na jakimś bardzo wysokim stanowisku.. Ale wtedy chyba nie pisałabyś tutaj, a starała się coś załatwić?

niezweryfikowana

30 lis 2010 - 10:11:14

nasty_89: taki wyjazd niestety pozostaje w sferze moich marzeń, ale ta strona zainspirowała mnie do napisania tutaj wątku. U mnie wyjazdy są organizowane, ale jak na razie tylko w obrębie Polski, może w przyszłości uda się zorganizować coś bardziej spektakularnego :)

zweryfikowana

30 lis 2010 - 10:20:12

moja firma organizuje takie szkolenia połączone z imprezami integracyjnymi.
może nie na taką skalę, że lecimy do Australii, ale w granicach Polski, ale też jest ok. Siedzimy od 3 do 5 dni, całkiem sympatyczna sprawa :)

30 lis 2010 - 10:20:54

Cóż, z doświadczenia wiem że na takie grube wyjazdy firm raczej nie stać, jest ich bardzo nie wiele, kiedy firma wydaje, powiedzmy 4 czy 5 tys na osobę to są to zazwyczaj osoby z wyższych stanowisk:) Dla zwykłych pracowników popularne są wypady na dzień w porywach na 2, ale wierzcie mi, ludzie wychodzą tak szczęśliwi jak dzieci po całym dniu zabawy w piaskownicy:):) (i nie mam tu na myśli alkoholu:))

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

31 lip 2012 - 09:36:28

Wyjazdy motywacyjne są super, myślę, że im bardziej niesamowite, wymyślone, napełnione różnymi atrakcjami tym lepiej. Jeśli chodzi o moją firmę to my raczej mieliśmy okazję, żeby pojechać na konie, pograć w paintball, albo jakieś quady, czy gokarty, ale mam nadzieję, że uda się nam namówić naszego szefa, żeby wyjazd motywacyjny zoraganizowała firma Amarula , powiem wam mają naprawdę wiele możliwości, ciekawe pomysły.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-08-01 14:26 przez sweet_kiss.

31 lip 2012 - 09:40:40

Nie mogę, niezły sposób na reklamę sobie firmy znalazły:)

Co do wyjazdów to owszem, moja firma organizuje: wyjścia na piwko, kręgle, bilard, kolacje oraz wyjazdy 2-3 dniowe na narty czy gdzieś w góry.

13 sie 2012 - 13:43:50

Cytat
sweet_kiss
Wyjazdy motywacyjne są super, myślę, że im bardziej niesamowite, wymyślone, napełnione różnymi atrakcjami tym lepiej. Jeśli chodzi o moją firmę to my raczej mieliśmy okazję, żeby pojechać na konie, pograć w paintball, albo jakieś quady, czy gokarty, ale mam nadzieję, że uda się nam namówić naszego szefa, żeby wyjazd motywacyjny zoraganizowała firma Amarula , powiem wam mają naprawdę wiele możliwości, ciekawe pomysły.
ej, zajrzałam na stronę tej Amaruli i rzeczywiście super to wygląda! oni objeżdżają kawał świata w ramach takich wypadów, ciekawe tylko jaki jest koszt takiej imprezy..

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

27 lis 2012 - 18:29:43

Uczestnicy nie zawsze muszą wyjeżdżać od razu w dalekie strony poza granice kraju, żeby przeżyć przygodę, emocje i dobrze się zintegrować. W Polsce są również na to warunki, niesamowite miejsca i atrakcje, które można dostosować do preferencji uczestników. Podstawa to ciekawy program wyjazdu integracyjnego czy imprezy integracyjnej.

27 lis 2012 - 18:30:59

dzięki, wiadomo z kim nie jeździć;)

27 lis 2012 - 18:32:58

w firmie gdzie pracuje, co chwile jest jakas impreza integracyjna
i zaczynam twierdzic ze troche zbyt czesto sie integrujemy :P

27 lis 2012 - 18:33:37

A zapłacisz za taki wyjazd dla całej firmy?

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Pomysł na biznes?