Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Witam, od pewnego czasu zastanawiam nad tym aby rozpocząć własną działalność gospodarczą... mam możliwości, posiadam swój własny lokal, mogę go powiększyć... tylko że brak mi pomysłu... Pytałam wielu osób, ale zawsze słyszę to samo- nikt nie ma pojęcia.

Lokalizacja dość dobra, lecz nie rewelacyjna. Nie jest to środek miasta, raczej obrzeża ale zabudowane apartamentami, blokami, domkami. W pobliżu jest dużo kiosków, sklepów spożywczych, papierniczy, z zabawkami, fryzjer, kwiaciarnia, biuro podróży.

Macie jakieś pomysły? Z góry dziękuję za pomoc :*

PS. przepraszam za błąd w tytule , mocno razi!

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-06-10 15:41 przez wera1989.

a jakąś małą restaurację?
albo klub z piwkiem tylko wtedy dużo roboty jest..
albo hamburgery i hod-dogi? tylko się nie śmiać:)

moze bar, restauraja?!
albo moze jakis outlet? ostatnio sa modne tak samo jak odziez z anglii/internetowe outlety/

zweryfikowana
Moderator

A do czego masz predyspozycje?

a moze jak jest z zabawkami to z ciuchami i obuwiem dla dzieici.

właśnie myślałam o jakiejś knajpie... tylko że boje się że pijaki mi się zejdą... a to się równa problemy...

mój chłopak chciał otworzyć shisha club, ale niestety nie znalazł lokalu.
Shisha club jest coraz bardziej popularny w polsce, w takich krajach jak niemcy trzepie sie z tego naprawde wielką kase.
Myśle ze moglabys o tym pomyślec ;)

Cytat
Kass12
mój chłopak chciał otworzyć shisha club, ale niestety nie znalazł lokalu.
Shisha club jest coraz bardziej popularny w polsce, w takich krajach jak niemcy trzepie sie z tego naprawde wielką kase.
Myśle ze moglabys o tym pomyślec ;)
dziękuję, będę musiała o tym poczytać.
Tymczasem czekam na dalsze propozycje :)

może restauracje, pub albo salon kosmetyczny z solarium

-szkoła tańca... od kilku lat jest to bardzo modne każdy chce uczyć się tańczyć
-club fitness....
- mała restauracja

Cytat
kinius33
A do czego masz predyspozycje?
Kiniuś chce kogoś zatrudnić, bo sama pracuje w biurze

też nad tym myslałam i w sumie wszytsko wydaje sie byc ''oklepanym '' ale trzeba trafic na dobry punk i ktos musi miec głowe do interesów;)

a ja proponuje otworzyć Centrum Kolagenu

czyli sprzedaż produktów oraz usługi kosmetyczne na bazie Kolagenu Naturalnego a może i inne produkty :-)

Można też iść w tematy związane z suplementacją oraz odchudzaniem oraz zdrowym odżywianiem...

Generalnie całe Wellness to teraz dziedzina która się rozwija i będzie coraz szybciej,,,

Pozdrawia
SALEM-kosmetyka
www.e-salem.pl
Ps. SALEM-kosmetyka oraz COLAGENUS to moje propozycje na biznes i mój sposób na życie :-)

może ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?
Jeśli będę chciała otworzyć knajpę, pizzerie mogę starać się o dofinansowanie? Ile zazwyczaj przyznają?

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Praca na wakacje!!