Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki

SPONSORING

2.07 o 22:30

Espumisan opinie

7.05 o 22:15

tanie przepisy na obiad

15.02 o 15:34

Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 4/5

praca po kursach bez doświadczenia

03 cze 2024 - 19:00:55

Myśląc o pracy, warto wziąć pod uwagę możliwość dołączenia do klubu szkolenie avon. To świetna okazja dla osób poszukujących elastycznego zajęcia, które można pogodzić z innymi obowiązkami.

28 cze 2024 - 10:06:19

W temacie zarobków budowlańców, według mnie warto zajrzeć na https://ibrkk.pl/ile-zarabia-budowlaniec-poznaj-srednie-zarobki-netto/ Znajdziesz tam informacje o średnich zarobkach netto w tej branży.

02 lip 2024 - 17:59:20

Zależy jaki kurs, na pewno z dobrze rozwiniętym angielskim znajdziesz pracę w wielu firmach międzynarodowych nawet bez doświadczenia, dlatego warto rozwijać angielski, w tym angielski biznesowy, polecam więcej o tym poczytać na blogu British School ICT

19 lip 2024 - 15:58:09

Teraz jest trudno o pracę bez doświadczenia. Ale przecież zawsze można odbyć darmowy staż w trakcie kursów. Jak uczyłam się w szkole Faber, to dostałam propozycję pracy zaraz po odbyciu praktyk zawodowych

29 lip 2024 - 09:55:56

Moja znajoma dzięki agencji pracy tymczasowej MG Solutions szybko znalazła pracę, która spełniała jej wymagania i umożliwiła rozwój zawodowy. Jej pozytywne doświadczenia są najlepszym dowodem na to, że warto zaufać tej firmie.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Skuteczny rozwój firmy - szukam szkoleniowca