Obecnie rozmawiamy o:

Orbitrek - zbiorczy

gorący temat

Randki Kalety

godzinę temu

Randki Strzegom

dzisiaj o 18:42

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

wynajem mieszkania w Warszawie

17 mar 2023 - 08:21:32

Szukam jakiegoś miejsca, gdzie będzie można znaleźć dużo ogłoszeń o wynajem mieszkania w
Warszawie, tak żeby coś tam sensownego udało się wybrać. Jak możecie coś poradzić to dajcie znać jak to wygląda.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 5/5

20 mar 2023 - 14:22:42

W serwisie https://wynajem22.pl/, aby uzyskać dostęp do ogłoszeń należy jednorazowo dokonać wpłaty 300 złotych i można do skutku szukać swojego mieszkania, natomiast na pewno plusem będzie to, że potem u nich nie ma już prowizji przy podpisywaniu umowy.

30 mar 2023 - 23:22:55

Sam szukam miejsca do wynajęcia mieszkania w Polsce?

10 kwi 2023 - 09:37:47

Znalazłem się w sytuacji, w której muszę wynająć mieszkanie. Przeprowadzam się do innego miasta w związku z pracą, będę szkolił pracowników firmy, jak również otwierał nowy oddział, więc będę musiał spędzać tam dużo czasu. Chciałbym wynająć na kilka miesięcy, najlepiej od 4. Za pomocą jakiej strony mogę znaleźć ładne mieszkanie, ale nie za 20 tysięcy złotych. Potrzebuję mieszkania ze wszystkimi udogodnieniami, dobrym remontem i na pewno z dużą łazienką.

10 kwi 2023 - 09:43:17

Cytat
Merkuota
Znalazłem się w sytuacji, w której muszę wynająć mieszkanie. Przeprowadzam się do innego miasta w związku z pracą, będę szkolił pracowników firmy, jak również otwierał nowy oddział, więc będę musiał spędzać tam dużo czasu. Chciałbym wynająć na kilka miesięcy, najlepiej od 4. Za pomocą jakiej strony mogę znaleźć ładne mieszkanie, ale nie za 20 tysięcy złotych. Potrzebuję mieszkania ze wszystkimi udogodnieniami, dobrym remontem i na pewno z dużą łazienką.
Oczywiście! Aby wynająć mieszkanie bez problemów, warto skorzystać z renomowanych serwisów ogłoszeniowych oraz sprawdzonych biur nieruchomości. W miastach takich jak Warszawa, Kraków, Wrocław czy Poznań ceny za wynajem mieszkania mogą być wyższe niż w mniejszych miejscowościach. Ceny wynajmu mieszkań zależą od wielu czynników, takich jak lokalizacja, metraż, standard wykończenia czy dostępność udogodnień.
W dużych miastach za wynajem mieszkania o powierzchni około 50 m² można zapłacić średnio od 2000 do 3000 PLN miesięcznie, natomiast w mniejszych miejscowościach ceny mogą zacząć się od około 1200 PLN. Oczywiście, warto pamiętać, że to tylko ogólny przegląd cen, a konkretna kwota zależy od indywidualnych warunków oferty. Spróbuj poszukać noclegu na stronie Rentola jest tam mnóstwo dobrych mieszkań za rozsądną cenę. Mój znajomy wynajmuje mieszkanie o powierzchni 49,4 m2 za 1 854 PLN. Dlatego warto dokładnie przeanalizować dostępne ogłoszenia, porównać ceny i warunki, a także negocjować z właścicielem, aby uzyskać najlepsze warunki wynajmu.

10 kwi 2023 - 09:46:21

Dziękuję, teraz patrząc na opcję, która najbardziej mi odpowiada, cena do 2 tysięcy złotych jest w porządku. Mieszkanie jest dobrze wyremontowane. Chociaż na stronie są też domy za 15-20 tys. zł), w których chętnie bym zamieszkała, ale dla jednej osoby taki dom to dużo. Dziękuję za podpowiedź.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

06 paź 2023 - 09:31:57

Zastanawiałeś się kiedyś, co zrobić, gdy umowa najmu wygasła a lokator nie chce się wyprowadzić? To dość skomplikowana sytuacja, która może dotknąć wielu wynajmujących. Moim zdaniem, warto być przygotowanym na taką ewentualność i znać swoje prawa oraz obowiązki. Jeśli szukasz informacji na ten temat, polecam zapoznać się z tym materiałem. W moim odczuciu, jest to temat, który może budzić wiele wątpliwości, ale dzięki odpowiedniej wiedzy można uniknąć wielu problemów. Mam nadzieję, że ten artykuł pomoże Ci w podjęciu właściwych decyzji.

10 wrz 2024 - 09:43:57

Polecam obejrzeć filmik adwokata Marchewki https://youtu.be/x2KD5x0M6V0 na temat długów czynszowych, który w prosty sposób tłumaczy prawa zarówno właścicieli mieszkań, jak i najemców. Niezależnie od tego, czy wynajmujesz mieszkanie, czy jesteś jego właścicielem, warto wiedzieć, jakie masz możliwości prawne w przypadku problemów z płatnościami. W filmiku znajdziesz konkretne porady, jak radzić sobie z zadłużeniem czynszowym. Świetny materiał dla każdego zainteresowanego tym tematem!

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)