gorący temat
wczoraj o 22:19
wczoraj o 22:06
wczoraj o 20:17
wczoraj o 20:16
wczoraj o 14:11
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
24.01 o 9:48
CZYSTEK- opinie, informacje, rodzaje.
4.06 o 12:53
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
28.02 o 21:39
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
Gdzie kupić firanki
Gdzie kupić firanki
Gdzie kupić firany? Którą firmę polecacie?
Gdzie kupić firanki
nie wiem czego dokladnie potrzebujesz, ale calkiem niedawno szukając czegos dla siebie natknelam sie na tą stronę <moderacja-spam> moze i tobie sie spodobaja, pozdrawiam
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-16 13:06 przez moderator.
Gdzie kupić firanki
nie okresliłas o jakie dokładnie Ci chodzi ale fiiranki kupisz wszedzie od ikea po liroy merlin czy inetrnetowe skelpy np. eurofirany a nawet w sh mozna trafić bardzo fajne ja np, w sh kupiłam kilka razy zasłonki nowiutkie z metka i duzo taniej niz w sklepie
Gdzie kupić firanki
No dobra w takim razie może opiszę wiecej. Siedzę sobie mianowicie od kilku dni na allegro, ale nie jestem w stanie znaleźć niczego sensownego. Jeśli jakaś firanka mi się spodoba i jest w miare dobrej cenie to schodzę do opisu i się dowiaduję,że jest chińska. A chciałabym kupić cos co nie jest tańią chińszczyzną ( kilka razy się nadziałam na własnie takie zakupy z tego portalu). Interesuje mnie jakaś delikatna firana, może obszyta koronką? Mam sypialnię w stylu romantycznym i chciałabym powiesić taka na oknie. Widziałam podobne motywy w sypialniach w stylu prowansalskim i angielskim. Dzisiaj z rana również przeszłam się po stacjonarkach w mieście i tam faktycznie są firany lepszej jakości ale ceny są wysokie ( pani wyliczyła mi prawie 600 zł za firanę a to moim zdaniem przesada).
Przeznaczyłam sobie na zakup do 300 zł.
Coś takiego mi się podoba:
<moderacja-spam>
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-16 13:07 przez moderator.
Gdzie kupić firanki
wiekszosc rzeczy jest produkowana w chinach i to wcale nie znaczy ze sa kiepskiej jakosci tylko co za tym idze tez cena . Firanki z gipura znajdzier w liroy merlin duzy wybor tylko uprzedzam taka firanka do tanich nie nalezy. cena zalezeć bedzie od tego jaka długa ma byc i jak szeroka czy mocno marszona czy słabiej
https://www.leroymerlin.pl/szukaj-produkty,fw945.html?q=firany
i jeszcze z nalazłam tu http://www.firantex.pl/
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-02-02 14:54 przez agata74.
Gdzie kupić firanki
Swoje firanki akurat kupiłam w pobliskim sklepie, chyba nie miał żadnej marki, ale firanki bardzo dobrej jakości i już długo je mam.
Gdzie kupić firanki
Polecam w galeriach handlowych, często są takie sklepy z wyposażeniem domu, firanami itd. Bardzo fajna opcja według mnie
Gdzie kupić firanki
Kupuje od lat w jednej firmie i jestem bardzo zadowolona, materiały dobrego gatunku ale przede wszystkim fajnie wygladają i w domu i od strony ulicy.Świetnie doradzają, wystarczy określić się co się chce, a wśród ogromu firanek wskażą te które nas interesują. Można zamawiać próbki tkanin.
Gdzie kupić firanki
kupiłam w normalnym sklepie z firankami.
W przyszłym tygodniu mam je odebrać bo kazałam sobie uszyć do kuchni .
Jak będą gotowe to wam pokażę.
Gdzie kupić firanki
Firanki kupuje na allegro w super cenach. Gatunkowo bardzo dobre.
Gotowe z tasma, obszyte boki Od razu wieszam na okno
do salonu kupilam taka
cena 139 zl
mega prezentuje sie na oknie
zdjecie z internetu
Gdzie kupić firanki
ładna ale ja nie mam takiego salonuuuuuuuu
Gdzie kupić firanki
firanka 'eliza ' poszukaj na allegro moze beda wymiarki na Twoje okno
Gdzie kupić firanki
Ja kupowałam kiedyś w OBI i bardzo ładne w dobrej cenie znalazłam
Gdzie kupić firanki
Zależy jakiego efektu oczekujesz - jeśli supermarszczenia i podwieszenia to musisz znaleźć salon firanek szytych na wymiar w swoim mieście, natomiast jeśli chcesz coś prostego i o ciekawym wzorze to warto przejrzeć ofertę Ikei. Ja przy przeprowadzce kupiłam firanki w Ikei, miały byś na chwilę, ale robią takie wrażenie na znajomych, ze na razie zostały.
poza tym zobacz jeszcze kryształy na okno, są bardzo glamour
Gdzie kupić firanki
Ja ostatnio pierwszy raz zakupiłam firany z woalu, takie jak tutaj: http://magdalena24.pl/firany-z-woalu , powiem wam szczerze że na początku ciężko było mi się do nich przyzwyczaić ale w końcu się do nich przekonałam. Wyglądają naprawdę świetnie i nadają wnętrzu stylu. Ja generalnie kupuje raczej tylko w sklepach internetowych.
Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-04-24 09:21 przez Kaliopa.