gorący temat
dzisiaj o 19:22
dzisiaj o 18:52
dzisiaj o 18:34
dzisiaj o 18:18
dzisiaj o 18:03
24.01 o 9:48
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
28.02 o 21:39
9.07 o 2:34
domowe gadzety
domowe gadzety
domowe gadzety
to bardziej dekoracje niz gadżety nie mniej jednak piekne
Ja uwielbiam program Pani Gadżet - swietne rzeczy pokazuje o bardzo duzej rozpietosci cenowej. Oczywiscie wiekszosc tania nie jest ale z drugiej strony pokazuje sprzety takie jka odkurzacze, miksery, blendery i wiele wiele innych zaczynając od bardzo taniej wersji do droższej
domowe gadzety
ja to nazywam gadzetami nadajacymi charakter wnetrzuCytat
martusia0312
to bardziej dekoracje niz gadżety nie mniej jednak piekne
Ja uwielbiam program Pani Gadżet - swietne rzeczy pokazuje o bardzo duzej rozpietosci cenowej. Oczywiscie wiekszosc tania nie jest ale z drugiej strony pokazuje sprzety takie jka odkurzacze, miksery, blendery i wiele wiele innych zaczynając od bardzo taniej wersji do droższej
domowe gadzety
szwagierka ma pieńki. to śmieszne, ale u niej pasuje. stolik pieniek
, świeczniki pieńki [embed_image c7d8e1cc0667fd4b33878f7db9d0c4c8], podstawki pod gorące - plastry z pnia drzewa, coś jak to . aż się skusiłam i sama zamówiłam takie plastry. na razie do niczego nie pasują, bo niczego nie mam, ale planuję kiedyś nabyć rustykalną/ludową zastawę. może podpasują, a jak nie, to bede miała dla szwagierki na prezent. w końcu kosztowały tylko 15 zł za sztukeZmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-03-31 17:03 przez roksolana83.
domowe gadzety
super stolik z pieńka ja lubie takie rzeczy one nadaja charkterowi i sa nietuzinkowe a gdzie kupowałas takie plastry drewna?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-03-31 19:59 przez agata74.
domowe gadzety
Znalazlam firme na all ktora robi takie rzeczy. Plaster ma okolo 40 cm srednicy i 3 lub 4 cm grubosci. Wzielam na razie dwa, jak dotra to zobacze czy warto. Bo dotychczas trafialy mi sie tylko takie male podstawki pod filizanke. A szwagierka zamawiala wszystko u faceta ktory im robil mble w calym mieszkaniu. Dlatego im zrobil dodatki. Takie stoliki sa wypalane w srodku i dosc lekkiE mimo pozorow. Ale same sa drogie. Szwagierce sie trafilo, bo facet zrobil im za grosze jako dodatek do duzego zamowienia.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-03-31 20:26 przez roksolana83.
domowe gadzety
Dzięki za info bo ja szukam takich plastrów brzozowych
domowe gadzety
wpisz sobie "plastry drewna" to ci wyskoczy. Uzytkownik market zetka bodajze. Jakos tak.
domowe gadzety
Cytat
agata74
domowe gadzety nadajace klimat.uwielbiam tego typu dodatki szkoda tylko ze mam mały metraż
Do tego typu klimatu pasowałyby ich wieszaki http://artman24.pl/
domowe gadzety
jak dla mnie te wieszaki srednio pasuja do tego klimatu no chyba ze je stiuningowac na styl shabby chicCytat
tamitami
Cytat
agata74
domowe gadzety nadajace klimat.uwielbiam tego typu dodatki szkoda tylko ze mam mały metraż
Do tego typu klimatu pasowałyby ich wieszaki http://artman24.pl/
domowe gadzety
A mi się jednak wydaje, że pasują, ale widocznie to kwestia gustu
domowe gadzety
Moim ostatnio zakupionym gadżetem, może nie do końca domowym, była naklejka samochodowa alerodzinka.pl Idealna na samochód rodzinny. Mamy nadzieje, że inni kierowcy będą ostrożniejsi. Może być to też fajny prezent dla kogoś z rodziny lub znajomych. polecam!
domowe gadzety
a ja ostatnio upolowałam w sh gliniane naczynie na butelke i teraz jest pojemnikiem na łyżki osłonkę na doniczke z reniferem i lniany bieżnik
domowe gadzety
Ja ostatnio tak samo kupowałam fajne gadżety do swojej kuchni i jadalni, takie banalne rzeczy kupiłam ale jak one cieszą człowieka ! [moderacja- reklama]
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-07-16 12:29 przez moderator.