Odkryj najmodniejsze kostiumy kąpielowe lata 2023!
dzisiaj o 10:32
dzisiaj o 8:49
dzisiaj o 8:48
Apartamenty biznesowe - inwestycja
wczoraj o 23:52
wczoraj o 18:42
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
28.08 o 1:55
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
28.02 o 21:39
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
24.01 o 9:48
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Jaka moskitiera na drzwi balkonowe?
Zastanawiam się nad zakupem moskitiery na drzwi balkonowe i nie mogę się zdecydować, jaką wybrać? Czy któraś z Was mogłaby polecić mi konkretny rodzaj? Myślałam o takiej dwuczęściowej, która zamyka się na magnesy, dużo takich na allegro, na zdjęciach wygląda fajnie, ale nie wiem jak z jej montażem/użytkowaniem/trwałością. Nie chcę też wydawać kasy na te porządne moskitiery na ramkach, bo wynajmuję mieszkanie.
Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie i recenzje Muszę coś kupić, bo przy zamkniętym balkonie nie da się wytrzymać w mieszkaniu, a bzyczenie komarów nad uchem doprowadza mnie do szewskiej pasji
Zdjęcie moskitiery, o której myślę:
mam tą dwuczęściową na magnes i jest super
Dobry wątek też się chętnie dowiem
Myślę, że taka moskitiera dobrze się będzie sprawdzać, sama myślę o takiej, nie są drogie, a wyglądają całkiem fajnie. Widziałam, że są też czarne, ale wydaje mi się, że białe wyglądają dużo ładniej.
faceless17 - a jak z montażem tej moskitiery? trzyma się na tych plastrach i rzepach?
trzyma sie, zamontowana byla 2 lata temu i ani razu nic nie odpadlo, takze nie ma co narzekac nie zastanawiajcie sie tylko zamawiajcie! (ja mam czarna i wyglada ok)
Moskitiera balkonowa wygląda tak jak na zdjęciu. Tutaj ona akurat
To jest z tasmuj.pl a sama moskitiera marki Tesa. To się składa z czterech nakładanych na siebie lameli. Montujesz to za pomocą rzepu samoprzylepnego - u nas znakomicie się sprawdza.
Czyli bardziej na zasadzie takiej firanki, ale to dostaje do ziemi? I jak jest wtedy ze skutecznością? Bo przecież faktycznie muchy mają wtedy możliwość przedostania się przez tą siatkę, co nie?
Nie firanki tylko siatki o takim samym wzorze. Firanki to masz różne. Skuteczność wysoka. Muchy raczej latają wysoko, a nie przy podłodze, co nie? Dlatego jeśli coś Wam wpadnie to domu, to raczej będzie wypadek przy pracy.
A mnie się wydawało, że latają wszędzie, na każdej wysokości. Nie balkonie jeszcze nie mieliśmy, na ten sezon już nie ma sensu, ale w kolejnym na pewno sobie kupimy moskitierę. W sumie to kupię jeszcze teraz - wyprzedaże widzę. Na tasmuj.pl mocno pojechali z cenami. Tak, kupię jeszcze teraz. Opłaca się.
Balkonowe rozwiązują problem w 90 proc. Kluczowe żeby zainstalować moskitiery na wszystkich oknach, które otwieracie. Zawsze największy problem jest wieczorem, przy zapalonym świetle. Wtedy w pomieszczeniu pojawiają się tony robali. A raczej pojawiały się. Dobrze zamówić teraz - na tasmuj.pl masz mocno obniżone ceny.
z tą wysokością to jest różnie, mi w sklepie <moderacja-link/sklep> powiedzieli, że owad czasem potrafi wnieść się na wyżyny swoich możliwości, więc byłabym ostrożna. Tym czasem warto przed montażem zaciągnąć opinii eksperta, który rzeczowo doradzi
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-12-26 21:06 przez moderator.
A gdzie w Warszawie warto jest kupić?
Najlepiej w firmie, która zajmuje sie montażem moskitier. Mozna zamowić pewnei samodzielnie i zamontować, jednak nie polecam. Tania moskitiera będzie bardzo cienka oraz taki montaz moze sprawić, ze będzie miała dziury a przez nie komar na pewno się przedostanie (to sprytne bestie).
Tak wiec do montazu zdecydowanie polecam firmę. Będziesz pewna, ze wszystko będzie zamontowane porządnie. https://producentrolet.pl/ Od siebie polecam kontakt z nimi.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2021-07-05 09:43 przez adelka28.
U mnie nie jest problemem robactwo, ale nagrzewające się pomieszczenie. Teraz uszyłam specjalne zasłony i zobaczymy, czy zdają egzamin.
A fajne tkaniny na zasłony znajdziesz tutaj: https://www.mir-tex24.pl/75-zaslonowe
A co myślisz o tych moskitierach?
https://www.rolety-na-wymiar.com.pl/
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2022-12-15 16:58 przez pieknyolek.