Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
1.03 o 11:51
7.04 o 11:44
15.02 o 15:34
22.02 o 13:10
Piperine forte- czy to działa?
5.02 o 7:33
9.07 o 2:34
obraz do sypialni
obraz do sypialni
Hej dziewczyny. wymyśliłam sobie, że do sypialni nad łóżkiem dam ogromny obraz z kwiatami. zainspirowałam się sesja zdjęciową sukien ślubnych papilio - alony goretskiej, nie wiem, czy kojarzycie. W każdym razie ma to być ogromny obraz, jakieś 160 na 160. Namaluję go sama, coś tam z umiejętności plastycznych mi jeszcze zostało, starczy, by skopiować grafikę. Ale - znalazłam masę obrazów, które mi się podobają i nie mogę się zdecydować, dlatego proszę o waszą pomoc i głosy.
Sypialnia ma być w kolorach przygaszonej zieleni - jedna ściana - ciemny morski (ta z obrazem) reszta - oliwka. Zasłony - ciepły beż.
a tu zdjęcie z sesji, o którą mi chodziło:
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-02-22 09:08 przez roksolana83.
obraz do sypialni
2 i 5 obraz bardzo mi się podobają
oraz ten który kobieta stoi obok 
obraz do sypialni
mi ten, przy którym stoi modelka też, ale niestety nie mogę go znaleźć w całości, a boję sie, że na domalowanie połowy z głowy moich umiejętności nie starczy. Gdyby komuś się skojarzyło, skąd jest ten obraz - będę wdzięczna za sugestieCytat
Judaa21
2 i 5 obraz bardzo mi się podobająoraz ten który kobieta stoi obok
obraz do sypialni
ten na którym jest modelka jest ładny, a reszta niestety wieje kiczem
spróbuje coś ładnego znależć, jak się uda to wrzucę 
obraz do sypialni
2.
Nie wiem dlaczego, ale jest strasznie zmysłowy, czyli idealny do sypialni ;d
Roksolana, wydaje mi się, że byłaś na szafie wcześniej, ale pod innym nickiem, taka mała dygresja 
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-02-22 09:26 przez 19BaMbOoChA90.
obraz do sypialni
gdyby Jean Baptiste Robie i Vie Dunn-Harr dowiedzieli sie, ze wieją kiczem, to by się chyba załamali
?Cytat
19BaMbOoChA90
2.
Nie wiem dlaczego, ale jest strasznie zmysłowy, czyli idealny do sypialni ;d
Roksolana, wydaje mi się, że byłaś na szafie wcześniej, ale pod innym nickiem, taka mała dygresja
może mam tu jakąś bratnią duszę? a z kim sie kojarzę?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-02-22 09:28 przez roksolana83.
obraz do sypialni
Cytat
roksolana83
gdyby Jean Baptiste Robie i Vie Dunn-Harr dowiedzieli sie, ze wieją kiczem, to by się chyba załamali
być może, jednak nie mam zwyczaju oceniać obrazów po autorze. Kicz to kicz. A obraz numer 2,3 i ostatni to pod tym względem dramat.
Słabo w internetach, niewiele ładnych i artystycznych obrazów kwiatów w lekkim nieładzie, same zwyczajne kwiaty w wazonach, bleh.
Mnie spodobały się jedynie te:
obraz do sypialni
tak w ogóle będziesz malowac olejną na płótnie? I zastanów sie czy chcesz żeby obraz kontrastował z pokojem (wtedy kwiaty niech będą czerwone) czy nie 
obraz do sypialni
Tylko pierwszy mi się podoba, ale trudny do namalowania 
obraz do sypialni
wolałabym jednak harmonię, w jednej tonacji, by kolory ścian i obrazu ładnie się zgrywały. Olej na płótnie wyjdzie za drogo. Będzie płyta mdf i akryle. Olać reguły, w końcu robię to dla siebieCytat
nicolenkaa
tak w ogóle będziesz malowac olejną na płótnie? I zastanów sie czy chcesz żeby obraz kontrastował z pokojem (wtedy kwiaty niech będą czerwone) czy nie