Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Co powinno mieć mieszkanie, żeby was zauroczyło? Albo co powinno być w jego okolicy, żeby was powaliło na kolana?
Mogą być nawet hardcorowe odpowiedzi typu basen albo jacuzzi, bo jestem ciekawa co szafiarki lubią?;)

ja bym chciała mieć taki uroczy wiklinowy wiszący z sufitu fotel z poduszkami:) do chuśtania

Wystarczy, ze bedzie tam ukochana osoba; )

Wystarczyłoby gdyby mnie było stać na takowe.

Ja to bym chciała mieć swoją własną garderobę i toaletkę gdzie bym trzymała mnóstwo perfum :) noi obowiązkowo kominek :)

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Chciałabym mieć ładny taras z drewnianym wykończeniem, a na nim wiklinowe krzesła/ławkę ze stolikiem i z dużymi miękkimi poduchami. Wokół tarasu oczywiście kwiaty, które stworzyłyby przytulną atmosferę :)

kominek, piękny taras i cudowny widok z tarasu

Garderobę z prawdziwego zdarzenia z szafą na moją każdą parę butów, łącznie z wieszakami na kozaki, łazienkę z dużym oknem, taras z ogromną, elektryczną markizą, kuchnię z dwudrzwiową lodówką i piekarnik na wysokości.

jejku.. ja bym chciała, żeby było CAŁE MOJE... tzn moje i mojego faceta :) oby nie było wynajmowane... ale wiadomo jakie czasy ;<
Marzy mi się garderoba i wielkie łoże :D
no i balkon/ taras, żeby spokojnie można na niego zaprosić kilka osób :)
kuchnia w jasnych kolorach... salon w beżach..
Wiesz oczywiście jacuzzi bym nie pogardziła, ale weź to teraz utrzymaj :D

taras, garderoba, toaletka, duży fotel, ewentualnie kominek, wanna obowiązkowo. w okolicy koniecznie las:)

widok na morze albo żeby było do niego blisko:) no i żeby było wykończone w podwyższonym standardzie. tutaj czytałam, że mieszkania powinny mieć udogodnienia typu winda czy garaż albo właśnie fajny design, bo inaczej ludzie się nimi nie zainteresują. też mi się zdaje, że takie rzeczy powinny być w każdego bloku. basen też by się zdał, chociaż wspólny dla mieszkańców:) no i zielone ogrody na dachu:) a w mieszkaniu przestronna kuchnia, z wyspą na środku, taka łazienka, żeby i wanna i prysznic i pralka się pomieściły bez problemów. no i duża garderoba, taka, żeby można było wejść i wszędzie były poukładane ciuszki i to kolorami:P

Jak marzyć, to marzyć..

Byłby to domek a nie mieszkanie. Na górze miałabym dużą sypialnię (z miejscem na sporą biblioteczkę i toaletkę) z własną garderobą i łazienką. W całym domu co najmniej trzy łazienki, w tym jedna z dużą wanną z jacuzzi i malutką sauną fińską. Poza tym co najmniej 3 sypialnie - 2 dla dzieci i jedna gościnna. Na dole chciałabym mieć pokój zabaw i gier (bez okien, telewizor, kino domowe, konsola), tak aby w salonie nie było tych rzeczy. Za to powinien być kominek, duże okna i mega wygodny komplet wypoczynkowy z mnóstwem poduszek. Przydałby się też mały gabinecik na wypadek pracy zdalnej. Do kompletu duża kuchnia w stylu angielskim obowiązkowo z umieszczonym na poziomie rąk piekarnikiem i wyspą. Ogródek nie za duży, nie za mały, kameralny. W ogródku mały basen, miejsce na grilla, wygodne meble, plac zabaw dla dziecka. Całość umieszczona blisko ludzi, ale w cichej okolicy, najlepiej gdzieś w górach (ale z porządnym dojazdem). Całość w żywych, jasnych kolorach.

No i ten dom obowiązkowo miałby werandę :)

garderoba! :) a jeśli miałbyć to mieszkanie w mieście, to jeszcze blisko przystanek, sklep i taras odgrodzony od sąsiadów! :)

duży ogródek z miejscem na altankę i grilla, i na plac zabaw dla małych dzieci. przestronna kuchnia to dla mnie podstawa.

Dziewczyny pomóżcie mi w moim wątku!

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-09-20 09:18 przez chamska_irena.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

urządzenie pokoju