Jakie ogrzewanie bardziej się opłaci w tej sytuacji?
gorący temat
What Are the Top Limoges Box Brands
dzisiaj o 0:04
wczoraj o 22:13
wczoraj o 19:37
wczoraj o 17:23
wczoraj o 17:05
9.07 o 2:34
28.02 o 21:39
24.01 o 9:48
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
wystrój wnętrza
wystrój wnętrza
Wynajmuje pokój w dość dużym mieszkaniu. Na początku właścicielka nie była przychylna do jakichkolwiek zmian. Jednak teraz mam możliwość przemalowania ścian tylko i wyłącznie mebli nie mogę ruszyć. Doradźcie mi proszę co mogę zrobić z tymi ścianami. Ewentualnie jakieś dekoracje. Myślałam o tym żeby na ścianie z kamieniami namalować miasto nocą, ścianę z drzewem przemalować na turkus a resztę na biało ale też nie potrafię sobie tego z wizualizować.
A tak prezentuje się pokój
wystrój wnętrza
nic nie zmieniaj bo nie warto inwestować w wynajmowane mieszkanie, chociaż wiem - lepiej się mieszka jak wnętrze jest ładne. Mimo to ja jak wynajmowałam to nie zmieniałam nic bo zwyczajnie szkoda było kasy
wystrój wnętrza
Według mnie inwestowanie w czyjeś mieszkanie jest bez sensu. Co innego, gdy ściany się sypią i remont jest ewidentnie niezbędny (kiedy masz pewność, że trochę pomieszkasz w tym miejscu).
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-09-18 16:40 przez kas1991.
wystrój wnętrza
ja bym tylko ten brzydki brąz zamalowała, a resztę zostawiła jak jest. No ile tam jeszcze pomieszkasz? lepiej nie wyrzucać kasy
wystrój wnętrza
Jak dla mnie pokój jest bardzo ładny i na pewno nic bym nie zmieniała
wystrój wnętrza
Cytat
nicolenkaa
nic nie zmieniaj bo nie warto inwestować w wynajmowane mieszkanie, chociaż wiem - lepiej się mieszka jak wnętrze jest ładne. Mimo to ja jak wynajmowałam to nie zmieniałam nic bo zwyczajnie szkoda było kasy
wystrój wnętrza
inwestuje właścicielka więc o kasę nie muszę się martwić a mieszkam tam już raczej na stałe. TO jest dłuższa i skomplikowana historia doradźcie mi tylko co mam zrobić z pokojem
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-09-18 16:53 przez krolkarol.
wystrój wnętrza
no to ja bym wywaliła te kamienie i to drzewo też. Nienawidzę zbędnych ozdób. Zmieniłabym tez lampę i to chyba w pierwszej kolejności. Sciany to juz wedle uznania. Przy tych meblach dla mnie jakieś szare + jedna ściana np granatowa.
wystrój wnętrza
Zamaluj to drzewo Zostaw tylko ścianę z kamieni. Resztę ścian pomaluj na biało, albo na ceffee latte, bo też żółty beż nie pasuje
wystrój wnętrza
no to zlikwiduj cegły i jedną ścianę daj w takim morskim odcieniu niebieskiego, reszta w delikatnym beżu. Te drobne rzeczy, których wszędzie pełno bardzo psują pokójCytat
krolkarol
inwestuje właścicielka więc o kasę nie muszę się martwić a mieszkam tam już raczej na stałe. TO jest dłuższa i skomplikowana historia doradźcie mi tylko co mam zrobić z pokojem
wystrój wnętrza
ale czego oczekujesz ? musicie same zdecydowac czy to drzewo wam sie podoba, bo moim zdaniem wywalenie tych kamieni to podstawa. Są ewidentnie zrobione na kształt szafki rtv i telewizora którego widocznie tam już nie ma śmiesznie to wygląda. Ewentualnie dokupcie tych kamieni i zapełnijcie te dziurę. Kwestia potem kolorów /wzoru tapety to pozostaje dla was bo to zależy od upodobań.
wystrój wnętrza
Pokój tj ściany wyglądają tandetnie i nie dziwię się,że chcesz coś zmienić w tym pokoju
wystrój wnętrza
błahaha ;D przepraszam, nie mogę się powstrzymać od komentarza, co za idiota tak położył kamień na ścianie
nic mnie tak nie rozwala jak np tapeta dookoła mebli, ale takiego czegoś nie widziałam jeszcze.
Ja bym to zostawiła, szkoda kasy na czyjeś mieszkanie..
a dobra, doczytałam, nie Ty inwestujesz. to w pierwszej kolejności wywal te cegły i zmien kolor tej ściany.
Drzewo wg mnie nie jest takie złe.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-09-18 18:29 przez karolka324.
wystrój wnętrza
te kamienie sa okropne cala sciana z kamienia -ok, ale tak to tylko szpeci... Lampa do wymany ;p
Jesli chcesz miasto noca to inne sciany tylko w kolorze szarosci i bieli, wymien narzuty na jakis kolor (niebieski, czerwony - tak zeby pasowaly do ktoregos z kolorow miasta) i przede wszystkim zainwestuj w pudelka dopasowane do szafek (np. w kolorze narzuty) i uporzadkuj te wszytskie male rzeczy platajace sie po pokoju
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-09-18 19:18 przez sylwia1194.