gorący temat
dzisiaj o 15:19
Remont łazienki bez konieczności skuwania płytek
dzisiaj o 15:15
dzisiaj o 14:14
dzisiaj o 12:57
dzisiaj o 12:57
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
28.08 o 1:55
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
28.02 o 21:39
24.01 o 9:48
kanapa z regałem
kanapa z regałem
Pokazywałam wam jakiś czas temu kanapę z wbudowanym regałem - ostatnie zdjecia. Traz znalazłam inną opcję - mogę zamówić kanapę na wymiar i regały, które nie będą częścią kanapy i jeśli się znudzą, można je odsunąć. Która wersja lepsza?
lubię czytać i to ma być sposób na to by mieć książkę pod ręką, szukałam firmy, która mi taką zrobi - rozkładaną ale mniejszą niż na zdjęciu - na 2 miejsca (większa sie nie zmieści. Jeśli się nie podoba, będę wdzięczna za wklejenie swojego typu
Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-05-16 14:15 przez slodzonamysza.
kanapa z regałem
rewelacyjna w takiej formie jaka jest na zdjęciu, jak na 2 miejsca to może stracić cały swój urok
kanapa z regałem
E, mi się nie podoba. Nie lubię takich niskich regałów, cokolwiek tam położysz nie będzie tego widać. No chyba, że tak ma być . Ale książek bym tam nie położyła, książki to trofea i udusiłabym, kto by mi je położył tak blisko ziemi, jeszcze by ktoś wlazł przypadkiem >.<
kanapa z regałem
kanapa z regałem
trofea? książki się czyta. Siadasz na kanapie, wyciągasz łapę i bierzesz coś do czytania, Trofea służą do patrzenia, książki - do czytaniaCytat
BadMedicine
E, mi się nie podoba. Nie lubię takich niskich regałów, cokolwiek tam położysz nie będzie tego widać. No chyba, że tak ma być. Ale książek bym tam nie położyła, książki to trofea i udusiłabym, kto by mi je położył tak blisko ziemi, jeszcze by ktoś wlazł przypadkiem >.<
kanapa z regałem
Cytat
sanhac
rewelacyjna w takiej formie jaka jest na zdjęciu, jak na 2 miejsca to może stracić cały swój urok
nie wyobrażam sobie jej z 2 miejscami ;p . Taka się nie zmieści czy co ?
kanapa z regałem
nie zmieści. z 2 miejscami ma 2 metry szerokości. Taką mamy teraz, tylko starą i brzydką, ale rozmiarowo- w sam razCytat
kasztankova
Cytat
sanhac
nie wyobrażam sobie jej z 2 miejscami ;p . Taka się nie zmieści czy co ?
kanapa z regałem
a możecie wkleić jakieś swoje typy?Cytat
klauudens
Mi też się nie podoba
kanapa z regałem
Fajna,ale moim zdaniem nie na 2 miejsca. I według mnie te półeczki służą by postawić tam jakieś elementy dekoracyjne. Książek tam bym nie położyła. Ewentualnie dobre miejsce na pilota jeżeli nie masz małych dzieci
kanapa z regałem
nie cierpię elementów dekoracyjnych. Musze mieć książkę pod ręką. Zresztą ustawianie pierdółek na półeczkach kojarzy mi się ze starszymi paniami kolekcjonującymi porcelanowe kotyCytat
moni1224
Fajna,ale moim zdaniem nie na 2 miejsca. I według mnie te półeczki służą by postawić tam jakieś elementy dekoracyjne. Książek tam bym nie położyła. Ewentualnie dobre miejsce na pilota jeżeli nie masz małych dzieci
kanapa z regałem
mi się nie podoba, bo wygląda niepraktycznie - głowa "wisi" w powietrzu, nie można jej oprzeć.
a gdzie by ją można zrobić... poszukaj, nie kupuj gotowych. na pewno za niemałą kasę ktoś Ci zrobi
kanapa z regałem
ale we wszystkich kanapach oparcie jest takie, ze nie oprzesz głowy. Tak wysokiej jeszcze nie widziałamCytat
SunFlower23
mi się nie podoba, bo wygląda niepraktycznie - głowa "wisi" w powietrzu, nie można jej oprzeć.
a gdzie by ją można zrobić... poszukaj, nie kupuj gotowych. na pewno za niemałą kasę ktoś Ci zrobi