16.04 o 8:17
16.04 o 8:16
16.04 o 8:14
Czy taka pufa w pokoju faceta jest spoko?
15.04 o 18:52
15.04 o 18:47
15.04 o 18:45
30.01 o 21:06
10.01 o 20:13
6.09 o 13:33
27.01 o 19:01
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
17.10 o 19:10
Jak często jeździcie na wakacje?
Hej!
Jak w temacie. Jak często jeździcie na wakacje? Mam na myśli wszystkie wypoczynkowe wyjazdy, czyli ferie, wakacje, city break'i itp. Ja potrzebuję zmienić otoczenie nawet na chwilę co 2 miesiące, ładuję wtedy akumulatory i później mam dużo siły do działania
Minimum 2 razy w roku - lipiec/sierpień i styczeń/luty. Jak nie wyjadę na urlop to nie jest ze mną dobrze
My jedziemy raz w roku. A i z tego jestem zadowolona. Przeważnie jedziemy na tydzień i ładujemy akumulatory na cały rok. W tym roku byliśmy w Rewalu, bardzo mam się podobało. Noclegi w Rewalu znalazłam na fajnej stronie <moderacja> mają tam bardzo dużo ofert.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-09-29 08:10 przez moderator.
Za granicę dwa razy do roku. Egipt na 2018 mamy już zarezerwowany. Teraz czekamy na kolejny wyjazd. Myślimy od Włoszech, o okolicach Sycylii. Zobaczymy co z tego wyjdzie - mało tam jest fajnych hoteli. Śledzimy <moderacja>. Jeśli nie pojawi się coś ciekawego, to sobie odpuścimy ten kierunek i wybierzemy inny. Nie wszędzie już byliśmy ;-)
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-10-05 21:50 przez moderator.
Ja zazwyczaj jeżdżę na wypoczynek 2 razy w roku, a czasami częściej. Najwięcej jeżdżę nad Polskie morze bo wiadomo - ceny. Raz na dwa lata jeżdżę sobie gdzieś za granicę ale to wiadomo, nie każdy może sobie na to pozwolić.
Pozdrawiam
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-11-09 15:53 przez moderator.
Taki wyjazd pozwala sie zresetowac Ja staram sie wyjezdzac jak najwiecej
We wrzesniu w jakies dalsze miejsce, bo wtedy mniej za to zaplace i bedzie mnie stac na weekendowe wyjazdy nad Baltyk czy do innych miast w naszym kraju
raz na parę lat. Ciężko mi się ruszyć z domu, najlepiej wypoczywam kiedy nie wychodzę :-)
raz do roku + jakieś wyjazdy na kilka dni.
Lecz w tym roku byłam tylko 2x nad morzem, na konkretach niestety nie, planuję kupić chatę, wiec oszczędzam ile sie da
raz w roku, ale nie potrzebuje tego. Najlepiej odpoczywa mi sie we wlasnym domu
urlop 2x w roku- lato i zima. Czasami uda się na jakieś weekendowe wypady po okolicy lub coś kilkudniowego np w majówkę
Wraz z mężem staramy się 2 razy do roku, ale to wszystko zależy też i od aktualnego stanu finansowego
Raz na rok ale chciałabym częściej niestety kasy brak ;p
Ja od kilku lat staram się spędzać urlop w ciepłych klimatach jak Grecja ,Włochy a to tylko ze względu na pogodę Nasze morze jest piękne zwłaszcza plaże ale klimat ??? Dwa lata po rząd nie trafiłam w pogodę podczas urlopu i od tego czasu wyjeżdżam.
Ja z mężem i dziećmi jeździmy dwa razy do roku, latem wybieramy za granicę, a zimą w nasze polskie góry. Jesteśmy właśnie świeżo co po feriach w Muszynie. Znaleźliśmy tym razem hotel Klimek. Całkiem przytulne miejsce, zwłaszcza gdy ma się małe potwory ;P
My myślimy żeby zabrać dzieci do Pragi. Miejsce na rodzinne wakacje jest ok, bo nie jest tak daleko, a jest naprawdę co zwiedzać. Praska starówka i knedliczki na mieście nie mają sobie równych. Ostatnio byliśmy ze znajomymi, najwięcej srodków finansowych pożarły oczywiście noclegi. Z dojazdem nie było tragedii bo znaleźliśmy to https://busfor.pl/autobusy/Warszawa/Praga i zdecydowanie lepiej niż pociąg (w pociągu trzeba się przesiadać w czeskim cieszynie). Cały wyjazd nie zrujnował nam budżetu A praga piękna, taka piękna!