Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Wakacje last minute Turcja /Tunezja

27 sie 2014 - 17:19:54

Chcę wyjechać we wrześniu na wakacje last minute ,przeglądam różne oferty i ceny jeszcze tak nie spadły po tym gorącym sezonie, ale zauważyłam,że Do Turcji i Tunezji można polecieć już za 1000 zł na tydzień i to all inclusive, zastanawia mnie czemu ceny tam są aż tak niskie, nie wiem czy się skusić czy nie...

27 sie 2014 - 17:24:20

Po sezonie zawsze ceny tak spadają, ale trzeba się liczyć z tym, że czym niższa cena tym gorsze warunki. Osobiście polecam Turcję zdecydowanie!

27 sie 2014 - 17:25:11

Turcja i Tunezja zawsze są najtańsze, tam juz można miec spoko warunki za 1200 zł. Gdzie za taką cenę Grecja, Hiszpania itp to koszmar.
Polecam posprawdzac opinie o hotelu i prawdziwe zdjecia na HolidayCheck.

27 sie 2014 - 17:27:53

Dlatego, że większość ofert last minute to po prostu zapychanie pustych miejsc w samolocie prze biura podróży, po to, aby nie stracić za dużo :). Do tego dochodzi też to, że Tunezja, Egipt, Turcja to raczej tańsze rejony co do wycieczek, więc rzeczywiście da radę za tysiąc złotych polecieć z opcją all inclusive. Pamiętaj, że jest tam standard niższy niż w Europie (mnie więcej różnica 1 gwiazdki). Ale jeżeli nie zależy Ci na jakimś mega hotelu wypasionym to spokojnie za 1000 zł dasz radę. Obojętnie czy wykupisz wycieczkę w maju, czy na 3 dni przed wylotem masz takie same prawa, itp.

27 sie 2014 - 17:36:41

byłam w Turcji, a w Egipcie za 999zl all inclusive w czerwcu na last minute, polecam :)) niektórzy za tą samą wycieczkę zapłacili 2500zl

27 sie 2014 - 17:49:56

I jak na wycieczkę za 999zł były w miarę ok warunki ? też byłaś all inclusive ?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

01 paź 2014 - 09:20:59

Ja z mężem zawsze latamy z last minute. Po prostu szkoda byłby nam wydać pełne pieniądze za wakacje. A obecnie wiele biur posiada takie fajne oferty, ze po prostu szkoda jest nie skorzystać.
Sa w sieci fajne miejsca jak na przykład takie porównywarki:
http://www.qtravel.pl/ - gdzie można sobie przejrzeć ofertę wszystkich biur podrózy.
Niestety ale we wrześniu czy w paźdizerniku lasty nie są już takie korzystne. Za to od lutego do czerwca oferty bajeczne.
Byliśmy w tym roku z meżem w czerwcu na Krecie i zapłaciliśmy 1100 zł za osobę za tydzień w hotelu 4* z all inclusive.

25 kwi 2023 - 13:15:19

Hejka. Ja przyznam się szczerze, że w Tunezji nigdy nie byłam więc nie wiem. Natomiast była znajoma i była zachwycona m.in. tamtejszymi pustyniami. Jakbym miała wybierać to zdecydowanie Turcję, teraz nawet są dość ciekawe oferty last minute https://www.traveligo.pl/last-minute/turcja Raz, że klimat jest super, dwa jest co zwiedzać np. Kapadocja, Pamukkale ;)

08 cze 2023 - 17:56:01

Polecam moim zdaniem najlepszy produkt do opalania Melanotan https://melanotan.biz/ U mnie był problem taki, że szybko i ładnie się opalam, ale równie szybko kiedy przychodzi jesień ta opalenizna znika, produkt rozwiązał ten problem.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Last minute