16.04 o 8:17
16.04 o 8:16
16.04 o 8:14
Czy taka pufa w pokoju faceta jest spoko?
15.04 o 18:52
15.04 o 18:47
15.04 o 18:45
1.03 o 11:51
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Piperine forte- czy to działa?
5.02 o 7:33
Pomocy! Ból zęba - domowe sposoby
16.11 o 13:39
22.02 o 13:10
Gdzie na Mazury w czerwcu?
W tym roku planuję mój czerwcowy urlop spędzić na Mazurach, jednak nigdy tam nie byłam i nie jestem zorientowana gdzie warto jechać, a jakich miejsc unikać. Byłabym bardzo wdzięczna gdybyście pomogły mi wybrać jakieś fajne miejsce i jeśli macie jakieś namiary na niedrogie domki nad jeziorem to podzielcie się
zależy na czym Ci zależy, może Wilkasy? piękna miejscowość, ale może w lipcu, czerwiec jeszcze jest za chłodny
wygoogluj to miejsce i poczytaj
polecam warchaly na mazurach domki letniskowe jeziora
Na pewno unkaj tych znanych, bo ceny za noclegi, hotele są zawrotne. Wybierz sie tam, do takiej miejscowosci, o której pojęcia nie mialas. Dobrze, aby w poblizu byl jakis market, zeby mozna bylo kupic cos w przystepnych cenach. Moja znajoma co roku jeździ do Dziwnowa na domki i sobie chwali, ale to tez duzo zalezy od pogody, bo0 wiadomo, terminy juz sie ustala i rezerwuje a pogody nie przewidzisz. My z mezem i zanjomymi planujemy w tym roku jechac na domki do Sobieszewa, czy Sobiszewa (nie wiem czy dobrze napisalam nazwe mniejscowosci).Jeszcze tam nie bylismy, ale znajomi nas wyciagneli. Domki sa tam bardzo, bardzo tanie, sprawdz cennik w necie.Do morza jest 100 metrów , lasek na miejscu. Sprawdz tez oplaty za dziecko w okreslonym wieku( o ile takowe posiadasz)za parking, czy dla gosci jest platny oraz za zwierzeta, a takze czy jest dostepny telewizor i aneks kchenny, toaleta. Te rzeczy to podstawa
to raczej nie Mazury, te miejscowosci, o ktorych wspomnilam, ale warto tam jechac,. Moze zdecyduja sie inne chetne osoby
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-03-19 09:46 przez aguska9216.
Polecam Giżycko, moje rodzinne miasto. Zimą niestety troche zamiera ale w sezonie od maja do wrzesnia naprawde tętni życiem
a ja polecam lidzbark welski jeziora plaza , hotele, domki nad jeziorem
Zastanów się czy chcesz odpocząć czy chcesz się dobrze zabawić. :p
nie byłam na Mazurach, ale rok temu brat ze znajomymi był i chwalił sobie. Kilka metrów od domku i jezioro. Tesco dwie miejscowości dalej. Takie odludzie, ale im na tym właśnie zależało.
a ją polecam rentyny koło Gietrzwałdu. lasy jeziora tanie domki cisza i spokój. można pojeździć konno itp :-)
Iznota i przystań Jaskółka!
Cudni gospodarze, dobre jedzenie, konie,rowery, łódki. Super miejsce!
Ja też myślę, ze lepiej unikać znanych miejsc, chyba, że stać Cię na takie ceny tylko ze względu na prestiż. Sama jeżdzę do mniej znanych miejsc i są one cudowne. Uwielbiam tam spędzać urlopy.
Jak kto lubi Są mniej znane fajne miejsca jak Iznota, ale w Mikołajkach, kilka kilometrów dalej też jest super
Bardzo miło wspominam oba miejsca. Just7, na Mazurach chyba nie ma niefajnych miejsc. Każde ma swój urok. Jeśli chcesz niedrogi nocleg, wejdź na stronę Panoramy Firm i porównaj ceny domków czy hotelików, które znajdziesz. Tam też jest mapa, więc możesz szybko sprawdzić ich położenie - im bliżej jeziora, tym lepiej
A i zapomniałabym - na mapie możesz włączyć, żeby wyświetliły się atrakcje turystyczne warte odwiedzenia. Będziesz mogła dokładnie zaplanować spacery lub wycieczki rowerowe
Zgadzam się z przedmówczyniami: na Mazurach jest wiele pięknych miejsc - zależy czego oczekujesz. Ciszy i spokoju czy niekoniecznie?
Osobiście nocowałam tutaj: http://www.exploris.pl/piaski ale niestety noclegi do najtańszych nie należą Za to cisza i spokój, a ośrodek bardzo fajny. Jedną noc spędziłam też w Giżycku, ale w prywatnej kwaterze, nie nad jeziorem, więc nikoniecznie polecam.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-03-20 13:36 przez justangel.
Polecam Mrągowo, a tym bardziej Lipiec Sierpien gdzie jest impreza za imprezą m.in Festiwale golonki, Mazurskie noce kabaretowe, Piknik Country, Dni mrągowa i wiele innych. Są fajne miejsca kwater blisko jeziora, plaż, domki letniskowe itp. Mozna nawet wynając pole namiotowe. Można obejsc praktycznie całe jezioro promenadą Z mrągowa Blisko do Mikołajek ( basen w Gołębiewskim, port ), Do giżycka 30 km, Wilczy szaniec, Zamek w Reszlu , Góra 4 wiatrów itp. Wiele tras rowerowych, wiele lasków po których mozna spacerowac
Kto nie zwiedził Mrągowa ten nie wie jak tam jest : )
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-03-20 13:42 przez kla20.
letnisko "Zalesie" w Rentynach jeżeli chodzi o domki na mazurach lub nad jeziorem to nie ma lepszego dla mnie miejsca, uwielbiam tam co roku przyjeżdżać http://rentyny.net/