Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Gdzie na Mazury w czerwcu?

07 kwi 2013 - 11:42:30

proponuje RYN, blisko do mikołajek, wilczego szańca (warto zobaczyc) Giżycka itd :) i jest spokojnie :)

07 kwi 2013 - 11:44:14

Cytat
bonia134
ja polecam Augustów, a kąpać się w Przewięź, w Augustowie jest fajnie, plaza narty wodne, statki i inne atrakcje. a nad Przewięzią można jechać i cały dzień spędzić nad wodą zabierając ze sobą kawałek grilla, jest stroma fajna piaskowa plaza gdzie po niej musisz zejść do wody lub wejść pod górkę. co prawda w słoneczne i upalne dni ciężko po piasku się chodzi gdyż jest gorący, ale moim zdaniem to frajda wchodzić po nim - wiele osób tak robi i to jest śmieszne ;) naprawdę polecam bo jak jest bardzo fajna pogoda to dużo osób tam jeździ ;) a co do wody, nie jest jakaś tam brudna czy coś..normalna.. także polecam, gdyż sama jeżdżę tam od kilkunastu już lat i nie zmienię tego miejsca.
to jest przewięź
[attachment 859153 przewiez-2.jpg]
[attachment 859154 16847_t_1308444033.jpg]
[attachment 859156 297334.jpg]
a tu Augustów plaża
[attachment 859159 augplaza.jpg]
ii rynek gdzie można połazić
[attachment 859160 augryn.jpg]
[attachment 859161 rynek.jpg]

Mieszkam tu :) Zapraszam,zapraszam ;p

07 kwi 2013 - 11:46:49

OSTRÓDA !!!! POLECAM I ZAPRASZAM

07 kwi 2013 - 11:50:07

Ja również byłam kiedyś z rodzicami w Rentynach, ale to daaawno temu, jakieś 5-6 lat temu :) Od tej pory troszeczkę się tam zmieniło. Tak czy siak my nie trafiliśmy w pogodę zbytnio, ale i tak miło wspominam to miejsce. Chociaż nie wiem, czy bym tam wróciła. Jak dla mnie zbyt spokojne... :)

http://rentyny.net/

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

07 kwi 2013 - 22:06:44

Cytat
Tofikk
Cytat
bonia134
ja polecam Augustów, a kąpać się w Przewięź, w Augustowie jest fajnie, plaza narty wodne, statki i inne atrakcje. a nad Przewięzią można jechać i cały dzień spędzić nad wodą zabierając ze sobą kawałek grilla, jest stroma fajna piaskowa plaza gdzie po niej musisz zejść do wody lub wejść pod górkę. co prawda w słoneczne i upalne dni ciężko po piasku się chodzi gdyż jest gorący, ale moim zdaniem to frajda wchodzić po nim - wiele osób tak robi i to jest śmieszne ;) naprawdę polecam bo jak jest bardzo fajna pogoda to dużo osób tam jeździ ;) a co do wody, nie jest jakaś tam brudna czy coś..normalna.. także polecam, gdyż sama jeżdżę tam od kilkunastu już lat i nie zmienię tego miejsca.
to jest przewięź
a tu Augustów plaża

spoko i dzięki, będę wiedzieć gdzie szukać noclegu w razie czego :D serce hehehe

10 kwi 2013 - 21:09:48

Cytat
bonia134
Cytat
Tofikk
Cytat
bonia134
to jest przewięź
a tu Augustów plaża

spoko i dzięki, będę wiedzieć gdzie szukać noclegu w razie czego :D serce hehehe

Haha nie ma problemu zapraszam ;p :))

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-04-10 21:10 przez Tofikk.

22 maj 2013 - 09:16:01

Cześć, Mazury to żeglarstwo !! :) ja płynę z koleżanką już w czerwcu 29.06 z zeglujznami (choć mają też inne terminy jesli kogoś interesuje http://www.zeglujznami.pl/terminy/). Poznałam ich roku temu i na prawdę wykręcone towarzystwo. Ktoś jeszcze wybiera się pod koniec czerwca na Mazury ? Pozdrawiam Ania.

29 maj 2023 - 09:20:30

Oferta przygotowana przez www.kajakiempotrawie.pl to super opcja wyjazdu dla rodzin, co lubią aktywnie spędzać wakacje. Działają na Mazurach w Starych Jabłonkach i organizują po okolicy różne wyprawy, w tym również propozycje kajakowe jak i przeprawy katamaranem

17 cze 2023 - 19:36:18

Fajnie to wygląda, też chciałabym w tym roku jechać na Mazury. Ja na razie biorę pod uwagę wynajem samochodu na weekend bo nie kupiliśmy jeszcze własnego auta. Słyszałam że wiele osób tak robi dlatego zaczełam rozważać taką opcję skoro brak samochodu nie jest przeszkodą

24 paź 2023 - 18:55:39

Marzenie o pięknej opaleniznie przez cały rok stało się rzeczywistością dzięki Melanotan z https://melanotan.biz/ Produkt ten jest niezwykle skuteczny i bezpieczny, co sprawia, że czuję się pewnie i atrakcyjnie.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Biuro podróży STEJA