Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
Perspi block. Opinie o lekach na pocenie! Help!
12.02 o 11:57
15.02 o 15:34
21.12 o 17:49
23.10 o 13:27
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
16.08 o 17:00
Gdzie na Mazury w czerwcu?
Też tam byłam! to jedno z moich ulubionych miejsc, okolica cudowna i warunki w letnisku też były ok. Na pewno w tym roku również tam pojadę, już planujemy z rodzinką
Moim zdaniem jeśli na mazury to gdzie bądź ! Tam ogólnie jest pięknie! Jest wiele ośrodków dla każdego i bogatego i biednego. Ja osobiście kocham tamtejsze ośrodki i domki nad jeziorami . Poszukaj coś w tym kierunku
I jak tam poszukiwania? ja już nie mogę się doczekać wyjazdu na mazury.. a wspominane Zalesie w Rentynach jak najbardziej mozna polecic ze wzgledu na atrakcyjnosc nie tylko krajobrazow ale takze cen
Cytat
igin
letnisko "Zalesie" w Rentynach jeżeli chodzi o domki na mazurach lub nad jeziorem to nie ma lepszego dla mnie miejsca, uwielbiam tam co roku przyjeżdżać http://rentyny.net/
Czy to jest ten ośrodek?
Na filmiku wygląda bardzo to spokojnie, ale rozumiem, że był kręcony poza sezonem. A jak to w sezonie wygląda? Jest dużo ludzi? Czy są organizowane imprezy, czy jest głośno, w jakim przedział wiekowy przeważa wśród turystów?
nie da się tak powiedzieć jak tam jest, jak ja byłem było spokojnie ale też nie byłem w samym środku sezonu, to trzeba wybrać się samemu i zobaczyć. Nudne miejsce to to nie jest
ja polecam Augustów, a kąpać się w Przewięź, w Augustowie jest fajnie, plaza narty wodne, statki i inne atrakcje. a nad Przewięzią można jechać i cały dzień spędzić nad wodą zabierając ze sobą kawałek grilla, jest stroma fajna piaskowa plaza gdzie po niej musisz zejść do wody lub wejść pod górkę. co prawda w słoneczne i upalne dni ciężko po piasku się chodzi gdyż jest gorący, ale moim zdaniem to frajda wchodzić po nim - wiele osób tak robi i to jest śmieszne naprawdę polecam bo jak jest bardzo fajna pogoda to dużo osób tam jeździ
a co do wody, nie jest jakaś tam brudna czy coś..normalna.. także polecam, gdyż sama jeżdżę tam od kilkunastu już lat i nie zmienię tego miejsca.
to jest przewięź
ii rynek gdzie można połazić
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-04-07 10:27 przez bonia134.
A co wy na to zeby jednak Augustów.Byłam tam rok temu.Wekendowy spływ Rospudą ,potem 5 dni na prywatnych pokojach z wyzywieniem na miescie ,gdzie jest bardzo tania nowa ,,jadłodajnia'' POLECAM
Cytat
kla20
Polecam Mrągowo, a tym bardziej Lipiec Sierpien gdzie jest impreza za imprezą m.in Festiwale golonki, Mazurskie noce kabaretowe, Piknik Country, Dni mrągowa i wiele innych. Są fajne miejsca kwater blisko jeziora, plaż, domki letniskowe itp. Mozna nawet wynając pole namiotowe. Można obejsc praktycznie całe jezioro promenadąZ mrągowa Blisko do Mikołajek ( basen w Gołębiewskim, port ), Do giżycka 30 km, Wilczy szaniec, Zamek w Reszlu , Góra 4 wiatrów itp. Wiele tras rowerowych, wiele lasków po których mozna spacerowac
Kto nie zwiedził Mrągowa ten nie wie jak tam jest : )
o tak ja tu mieszkam

Tak, to kręcone poza sezonemCytat
just7
Cytat
igin
letnisko "Zalesie" w Rentynach jeżeli chodzi o domki na mazurach lub nad jeziorem to nie ma lepszego dla mnie miejsca, uwielbiam tam co roku przyjeżdżać http://rentyny.net/
Czy to jest ten ośrodek?
Na filmiku wygląda bardzo to spokojnie, ale rozumiem, że był kręcony poza sezonem. A jak to w sezonie wygląda? Jest dużo ludzi? Czy są organizowane imprezy, czy jest głośno, w jakim przedział wiekowy przeważa wśród turystów?

Na mazurach chyb da się najlepiej wypocząć. Polecam dla ludzi zapracowanych, z dużych miast. Mazury to cisza spokój , dużo zieleni, czyste, a na pewno czystsze powietrze niż w dużych miastach. Aż czuć zapach Relax'u w powietrzu .
zależy jaki rodzaj wakacji wybierasz. Jeśli chcesz leżeć plackiem w ciszy i spokoju, grac w siatke, pływać jeździć na rowerkach, przy tym nie wydać dużo, polecam stare jabłonki
Jeśli lubisz ciszę i spokoj to polecam miejscowość Kal koło Węgorzewa. JA uwielbiam to miejsce.
DOmki super, woda obok, mozliwosc wynajecia łodek i zaglówek.
A jak zachce się troszkę gwaru to do Węgorzewa 3km
Ja, jak któraś z dziewczyn wyżej, polecam Stare Jabłonki, dojazd w porządku, las i czyste jezioro a do tego bardzo niedrogo.
Mikołajki też są w porządku.
I polecam swoje rodzinne czyli Ostródę dwa jeziora w mieście, kilka dookoła. Super baza wypadowa do większych miast bo zrobili nam wygodne drogi