Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
Dobre tabletki na wzmocnienie wlosow i paznokci
7.03 o 10:54
5.03 o 16:37
23.02 o 12:52
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
Belissa intense na paznokcie? Opinie!
10.02 o 0:26
Wakacje w Hiszpanii.
Wakacje w Hiszpanii.
piszcie piszcie bo mnie ten temat też interesuje, chętnie poczytam
Wakacje w Hiszpanii.
Cytat
mzap88
Cytat
MajkaaaxDxD
Jak widzę takie tematy to od razu wiem, które panie będą się udzielać i przy okazji wykłócać gdzie to która nie była, czego jeszcze nie widziała, ile za co nie zapłaciła![]()
eeee, przesadzasz, to że podają ceny daje mi ogląd co , jak , gdzie i za ile, więc co w tym złego.
To, że podają ceny ok, ale wymądrzanie się na temat wizerunku Polaka w Afryce to chyba trochę poza tematem

Wakacje w Hiszpanii.
Piszcie też jak to jest z imprezami, idzie się jakoś dogadać i poznać tam kogoś? I jest dużo Polaków?
Wakacje w Hiszpanii.
Cytat
NaAatalCiaaAaa
Cytat
bentkuff
Cytat
NaAatalCiaaAaa
Ja bymlam w tym roku na Majorce (Peurto de Alcudia), dokladnie w pazdzierniku, bylo upalnie, widoki niesamowite, pojechalismy z narzeczonym z biura podrozy. Wybralismy all inclusive i szczerze nie zalowalismy, jedzenie bylo bardzo dobre , a wybor niesamowity (bufet), w tym napoje i alkohol wliczone, takze kazdy znalazl cos dla siebieW sklepach drogo, gdyz nastawione sa przede wszystkim na turystow. Caly czas organizaowane byly imprezy, wycieczki. Ogolnie polecam Majorke, ale marza mi sie wczasy na Bora Bora
niestety jest baaaardzo drogo;/ W tym roku myslimy nad Sycylia badz Sardynia
obie Wyspy sa piękne. Sycylia jest tańsza. Sardynia kosi cenami- chociaz ja bylam tam w czerwcu przed sezonem i udalo mi się znaleźć fajny hotel za ok. 33e/ 2os/ noc. Ale jedzenie itp. s adrogie (chodzi mi o wodę, benzynę, restauracje). Polecam wynając samochód i sobie pozwiedzac samemu Sarynię, nei jest to duża wyspa, w 1 tydzien mozna zobaczyc na północ i wschód. La Maddalena jest przepiękna, można dośc neidrogo popłynąć na Korsykę.
Na Sycylii jest dużo upalniej, ceny niższe, ale baardzo dużo do zobaczenia (byłam 4 razy i jeszcze nie widzialam wszystkeigo co chciałam)- warto na Sycylii pojechać na wulkan. Ceny zdecydowanie przyjemniejsze.
Dzieki za informacjeWlasnie z tego co wiem to podobno na Sycylii jest wiecej do zwiedzania, za to na Sardynii krajobraz jest podobno ladniejszy;p a w jakim miesiacu bylas??
ja byłam i w maju i w czerwcu. Pogoda była baardzo spoko- z tym ze na Sardynii jeden wieczor padalo- aż tyle, że z drogi zrobiła się rzeka- ale mi się podobało. Woda szybko opadla, a ja przynajmniej mam zdjecia jakich nikt nie miał

(nie potrzebuję 38C w cieniu i wody tak ciepłej jak we wannie)- wystarczy mi 30C

Wyobrazam sobie

Cytat
olciiiaaxd
Piszcie też jak to jest z imprezami, idzie się jakoś dogadać i poznać tam kogoś?I jest dużo Polaków?
Oczywiscie, ze idzie sie dogadac

Majorka glownie jest przystosowana pod Anglikow i Niemcow, ale tez mozna spotkac tam inne narodowosci.
W restauracjach i pubach menu jest tlumaczone wlasnie na angielski i niemiecki przede wszystkim. Tak samo z jedzeniem, mozna rowniez tam zjesc typowo angielskie sniadania;p Co do ludzi to tak jak pisalam wczesniej, praktycznie kazdy mowi tam po angielsku, wiec nie ma problemu z porozumiewaniem sie

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-12-26 23:32 przez NaAatalCiaaAaa.
Wakacje w Hiszpanii.
Byłam na majorce 3 miesiące na praktykach poza tym zwiedzałam Costa Brava
Wakacje w Hiszpanii.
bylam w wielu egzotycznych miejscach, najbardzej polecam Mauritius lub Bali codo hotelowto zawsze wybieram te 4 lub 5 gwiazdki oraz inkl.
Wakacje w Hiszpanii.
Cytat
truskawkaa16
bylam w wielu egzotycznych miejscach, najbardzej polecam Mauritius lub Balicodo hotelowto zawsze wybieram te 4 lub 5 gwiazdki oraz inkl.
a ile za to płacisz?

Wakacje w Hiszpanii.
Cytat
olciiiaaxd
Cytat
truskawkaa16
bylam w wielu egzotycznych miejscach, najbardzej polecam Mauritius lub Balicodo hotelowto zawsze wybieram te 4 lub 5 gwiazdki oraz inkl.
a ile za to płacisz?
zawsze latam z narzeczonym i za dwie osoby to roznie, zalezy gdzie, ale tak srednio to ceny od 2000 euro do 5000 euro

Wakacje w Hiszpanii.
Cytat
truskawkaa16
Cytat
olciiiaaxd
Cytat
truskawkaa16
a ile za to płacisz?
zawsze latam z narzeczonym i za dwie osoby to roznie, zalezy gdzie, ale tak srednio to ceny od 2000 euro do 5000 euro
No to ja niestety szukam takiej za ok 2000 złotych

Cytat
NaAatalCiaaAaa
Cytat
olciiiaaxd
Piszcie też jak to jest z imprezami, idzie się jakoś dogadać i poznać tam kogoś?I jest dużo Polaków?
Oczywiscie, ze idzie sie dogadacWiekszosc zna jezyk angielski, ale wiadomo poslugja sie tam hiszpanskim.
Majorka glownie jest przystosowana pod Anglikow i Niemcow, ale tez mozna spotkac tam inne narodowosci.
W restauracjach i pubach menu jest tlumaczone wlasnie na angielski i niemiecki przede wszystkim. Tak samo z jedzeniem, mozna rowniez tam zjesc typowo angielskie sniadania;p Co do ludzi to tak jak pisalam wczesniej, praktycznie kazdy mowi tam po angielsku, wiec nie ma problemu z porozumiewaniem sieJesli chodzi o polakow, to oczywiscie ze sa. Jak tam bylismy to spotkalismy kilku polakow, ktorzy mieszkali w tym samym hotelu co my. Na miescie, w centrum, poznalam dwie polki, ktore pracowaly w sklepie, rowniez poznalam dwoch polakow, ktorzy pracowali za barem, wiec tak czy inaczej, jednak mozna spotkac tam troche polakow
No to dobrze bo planujemy jechać we 2 i przez tydzień lub 2 nie odzywać się do nikogo innego to nie fajnie

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-12-26 23:36 przez olciiiaaxd.
Wakacje w Hiszpanii.
Byłam na Fuerteventurze, jeśli jesteś osobą aktywną to nie polecam. Wyspa typowa do leżenia i opalania Leciałam z Itaką, opcja all inclusive i bardzo sie ciesze ze taka wybralismy, bo bardzo drogo mi sie tam wydawalo jak to sobie na zlotowki poprzeliczalam. Ale sam wyjazd na 8 dni kosztowal naprawde niewiele. Polecam szukac okazji, ja lecialam juz w kwietniu i bylo bardzo cieplo
Wakacje w Hiszpanii.
Jeśli chodzi o Ibizę, to byłam w tym roku, właśnie we wrześniu. Wykupiłam wycieczkę na tydzień w biurze podróży ITAKA, kwota jaką zapłaciłam to 2 500 zł, za hotel Barcelo Pueblo Ibiza 3* w tym wyżywienie All Inclusive (najlepsze jakie jadłam za granicą) i przelot samolotem. Dodatkowo wzięłam ze sobą prawie drugie tyle, ponieważ jak wiadomo wyspa do tanich nie należy.. Wejściówka do najlepszych klubów kosztuje od 50 euro za osobę, a alkohol jest drogi.. Pogoda we wrześniu jest bardzo podobna jak w lipcu czy sierpniu.
Odkładam pieniążki, żeby w przyszłym roku znowu tam zawitać, ale chociaż na 10 dni, bo tydzień to troszkę mało jeśli macie zamiar korzystać z kąpieli słonecznych i prowadzić życie nocne. Polecam wszystkim lubiącym upały, turkusowe morze i imprezki
Pozdrawiam!!
Wakacje w Hiszpanii.
Piękne zdjęcia! ) Muszę popatrzeć oferty w Itace bo to jest chyba najbardziej zaufane biuro podróży
Aha jeszcze jedno. Wycieczki rezerwujecie dużo wcześniej czy raczej przed samymi wakacjami?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-12-27 11:21 przez olciiiaaxd.
Wakacje w Hiszpanii.
Chyba najbardziej oplaca sie juz przed samymi wakacjami wykupic. My kupowalismy 3 dni przed wylotem i spokojnie wszystko zalatwilismy i spakowalismy sie. Wtedy tez ceny sa duzo korzystniejsze, kupilismy wycieczke 50% taniej
Wakacje w Hiszpanii.
Polecam tanie loty do Hiszpanii - tanie-loty.com.pl - na stronie znajdziecie aktualne promocje i najtańsze wyloty do danego miejsca w kraju i na świecie. Zawsze, gdy planuję wylot odwiedzam tą internetową stronkę i szukam aktualnie najtańszych opcji