Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Nie mam z kim jechac na wakacje

09 sie 2012 - 23:38:55

Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że będę pisać o takiej sprawie na forum, ba, że spotka mnie taka sytuacja.
Dla niektórych może się to wydać śmieszne, ok zrozumiem.
Co roku jeżdzę na wakacje za granicę z koleżankami. Ogólnie to nie wyobrażam sobie wakacji bez takiego wyjazdu. W tym roku miało być podobnie jak zawsze. Wyjazd planowałam już od maja, po maturze - wiadomo - najdłuższe wakacje w życiu ;) Niestety, wyszło tak że po prostu nie mam z kim jechać. Nie, nie jestem jakąś samotniczką, mam koleżanki, chłopaka. Te, z którymi miałam jechać znalazły sobie również chłopaków no a bez nich to one się nigdzie nie ruszą. W tamtym roku też miałam chłopaka i to nie było dla mnie przeszkodą żeby pojechać na wakacje z koleżankami, dla nich to już niestety jest przeszkodą. Z chłopakiem nie pojadę bo on zwyczajnie nie chce, nie lubi takich wyjazdów i ma tysiąc argumentów żeby nie jechać. No i zostałam sama, są to najgorsze wakacje mojego życia, a miało być tak pięknie.
Ciągle szukam ofert, chce gdzieś jechać, niedługo oszaleję w domu. Może jakaś dziewczyna jest w podobnej sytuacji. Nie wiem juz co ze sobą zrobić..

edit.
Tak więc jest ktoś chętny na ten wyjazd http://www.ok-tours.pl/wlochy_rimini.html ? Grupa wiekowa 18-22, termin 23.08 - 31.08

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-08-15 22:58 przez gregooria.

09 sie 2012 - 23:42:24

ja w niedziele podbijam na chorwacje.UWAGA! Z moim mężczyzną i jego... CIOCIĄ. Ale jaja nie?:P i to dlatego ze nie mial kto z nami jechac.:P a do baku się nie nasika.

09 sie 2012 - 23:42:40

co to za ograniczone istoty, ktore nie pojada bez swoich facetow na wakacje O.o do toalety tez ich ze soba biora?

pojechalabym z toba, bo sama mam ochote na takie wakacje, ale nie mam kiedy ;(

09 sie 2012 - 23:46:41

Cytat
TwojStarySoliBudyn
ja w niedziele podbijam na chorwacje.UWAGA! Z moim mężczyzną i jego... CIOCIĄ. Ale jaja nie?:P i to dlatego ze nie mial kto z nami jechac.:P a do baku się nie nasika.

Mogliście mnie wziąć ze sobą! :D z dwojga złego lepsza ciotka niż w ogóle nigdzie nie jechać. Ja mogłabym już nawet babcie wziąć żeby tylko gdzieś pojechać ;P

Cytat
jolieetolie
co to za ograniczone istoty, ktore nie pojada bez swoich facetow na wakacje O.o do toalety tez ich ze soba biora?

pojechalabym z toba, bo sama mam ochote na takie wakacje, ale nie mam kiedy ;(

Nie zdziwiłabym się, gdyby i do tego doszło ;P

Kurczę, to szkoda, a już mi narobiłaś nadziei :(

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-08-09 23:48 przez gregooria.

09 sie 2012 - 23:50:45

no to pakuj wesołą familię i ogień.:) można przecież takie fajne oferty na gruponie znaleść... a w ogole na Twoim miejscu o bym wyszturchala tego Twojego chłopa,zeby się hadał do zycia.:)

09 sie 2012 - 23:52:46

nie chce być złośliwa ale ja wam serio zazdroszcze takich "problemów":)

09 sie 2012 - 23:54:22

a nie masz kogos w rodzinie z kim moglabys pojechac? :)

09 sie 2012 - 23:56:39

najgorsze wakacje Twojego zycia to by byly, gdyys polamana lezala w szpitalu. jak tak bardo chcesz jechac to jedz z kims innym i tyle.

09 sie 2012 - 23:57:08

Cytat
PastwaLosu
nie chce być złośliwa ale ja wam serio zazdroszcze takich "problemów":)

09 sie 2012 - 23:58:02

ja wakacje mam w październiku po sezonie wiec nie pomogę bo sama nie mam pomysłu na wakacje...

09 sie 2012 - 23:58:12

TwojStarySoliBudyn wiem wiem, że można, już tysiące ofert znalazłam, ale co jak brak towarzysza do podróży :( aa z nim to nie idzie żyć :D a tak poważnie to rozmawiałam z nim, przkonywałam, ale bez skutku, on ma dużo ważniejszych spraw na głowie niż jakiś głupi wyjazd, według niego oczywiście ;)

Cytat
nurhia
najgorsze wakacje Twojego zycia to by byly, gdyys polamana lezala w szpitalu. jak tak bardo chcesz jechac to jedz z kims innym i tyle.

Otóż to, wtedy napewno były by najgorsze, to była taka hiperbola ;)
No właśnie problem w tym, że nie mam już z kim innym jechać. Inne koleżanki albo już były, albo nie mają pięniędzy itd.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-08-10 00:01 przez gregooria.

10 sie 2012 - 00:01:16

Skoro nie masz z kim jechać to nie jedź, albo pojedź sama- proste?

10 sie 2012 - 00:02:49

Cytat
gregooria
TwojStarySoliBudyn wiem wiem, że można, już tysiące ofert znalazłam, ale co jak brak towarzysza do podróży :( aa z nim to nie idzie żyć :D a tak poważnie to rozmawiałam z nim, przkonywałam, ale bez skutku, on ma dużo ważniejszych spraw na głowie niż jakiś głupi wyjazd, według niego oczywiście ;)

on jest chyba jakiś nawiedzony.xD Mój to się cieszy jak dziecko,że dostał urlop i ze możemy wyjechać... a może ktoś z rodziny by z Tobą pojechał?

10 sie 2012 - 00:04:11

Cytat
wyimagin0wana
Skoro nie masz z kim jechać to nie jedź, albo pojedź sama- proste?

dzięki za cenną radę :)
Cytat
TwojStarySoliBudyn
Cytat
gregooria

on jest chyba jakiś nawiedzony.xD Mój to się cieszy jak dziecko,że dostał urlop i ze możemy wyjechać... a może ktoś z rodziny by z Tobą pojechał?

Haha chyba mu to powiem :D Myślałam o kuzynce, ale ona już była. Mama może i by była chętna, ale czy ja wiem czy z mamą na wakacjach to dobry pomysł ;D

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-08-10 00:06 przez gregooria.

10 sie 2012 - 00:06:12

Ja też kiedyś nie chciałam jechać nigdzie sama, ale stwierdziłam, że gdybym miała czekać na innych, to chyba bym nigdzie nie pojechała. Dlatego jeżdżę sama, byłam sama na festiwalu, teraz jadę sama na dwa kolejne, i jeszcze patrzyłam na oferty do Paryża :). Popatrz na to z innej strony, sama będziesz mogła robić co chcesz, masz też większą szansę poznać nowych ludzi, bo nie trzymasz się w swojej "grupce"

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

ZAKOPANE domki