Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
wczoraj o 8:46
wczoraj o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
wczoraj o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
14.01 o 21:11
Pomocy! Ból zęba - domowe sposoby
16.11 o 13:39
29.01 o 13:58
23.03 o 21:31
24.02 o 23:39
pociągiem nad morze?
pociągiem nad morze?
ja jeżdżę autostopem i szczerze polecam. też się wybieramy, tylko w poniedziałek i do międzyzdrojów. sama bym się nie odważyła, ale parą - jak najbardziej! podobno także pary chłopak-dziewczyna są najchętniej zabierane, bo nie budzą podejrzeń. jak się ma duży plecak ze sobą, to ludzie chętnie się zatrzymują
pociągiem nad morze?
My jechalismy pod koniec czerwca z Lublina do Gdyni. W pierwsza strone bylo supr, prawie pusty przedział i 8h drogi. W powrotną było gorzej, pociąg miał spore opóżnienie i było bardzo tłoczno ale w Warszawie większość osób wysiadła.
Jak jedziecie we 2 to jest bezpiecznie. Jeżeli macie zamiar spać w pociągu to broń Boże jednocześnie. Lepiej żeby jedno czuwało zawsze nad bezpieczeństwem bagazu. Nie trzymajcie dokumentów i pieniędzy w jednym miejscu i będzie dobrze
Udanego wyjazdu ;*
pociągiem nad morze?
Jechałam z gdańska do zakopanego pociągiem 15 h za 30 zł ,
na początku jakoś się jechało , a czym póżniejsza noc to masakra, ja nie potrafiłąm zasnać chociaż cały przedział dla nas ale nie wygodnie , mój chłopak spał.
ogolnie straszny syf w kiblach itd
lepiej dopłacić
i pojechać szybkim pociagiem.
czysto i bezpieczenie.
nastepnym razem lece samoltoem z gdanska do krwakowa za 99 zł
ogolnie pociagi maja opoznienia duze
pociągiem nad morze?
jechalam z Lublina do Koszalina, jak wykupisz bilet w pierwszej klasie to nie bedzie problemu z miejscem, niestety od Pulaw ludzie nie mieli juz gdzie siedziec i stali na korytarzu
ale wtedy nie bylo mozliwosci wykupienia miejscowki wiec kto pierwszy ten lepszy
podroz meczaca, jesli mialabym wybierac to wolalabym jechac samochodem, bo pociag jechal na okolo przez Bydgoszcz
pociągiem nad morze?
jechałam kilka razy z kolezankami i powiem tak wygoda srednia szczególnie ze latem jezdzi wiecej osob i nie zawsze jest gdzie siedziec albo siedzi sie z innymi pościskani, zimą oprócz tego ze jest miejsce to jest tylo gorzej. raz trafiłam na jakiegos kolesia ktory miał problem zaczął nas wyzywac i mówił do kolezanki ze wyrzuci ja z pociagi i nawet nikt nie zauwazy:/ wole jezdzic autem ...
pociągiem nad morze?
Ja jestem z Makowa Podhalanskiego, więc też cała Polska aaa pociągiem byłam 3 razy, na koloniach
podróż zawsze była najlepsza! chociaż nie wiem jak jest teraz, jak jestem już dużo starsza chyba tez miałabym obawy...
pociągiem nad morze?
jeżdżę pociągiem od 3 miesiąca życia teraz mam 18 lat, nigdy nic mi się nie stało, nigdy nie trafiłam na gwałciciela czy innego czubka, a każdą podróż wspominam bardzo dobrze. Najgorsze w naszych polskich pociągach jest tylko to że wiecznie coś robią z torami, i tak jak trasa z Warszawy do Gdańska powinna trwać około 7-8 godzin tak ja w czerwcu jechałam 12 I niestety tak jest zawsze zawsze ten pociąg się wlecze, potem stoi i czeka aż przejedzie inny. No i oczywiście kwestia czystości ale o tym to chyba każdy wie że nasze pociągi są straszne zaniedbane, szczególnie toalety. Aaa i nie polecam jeść nic w Warsie chodzi mi o te rzeczy które przygotowują oni sami, gorszego obiadu nigdy w swoim życiu nie jadałam a kosztował mnie 20zł.
pociągiem nad morze?
Jestem z Radomia i w tamtym roku jechałam do Władysławowa pociągiem 15 godzin, zawsze jeżdżę nad morze pociągiem Tylko trzeba się pilnować !
pociągiem nad morze?
Cytat
ecate
jechałam z drugiego końca polski nad morze, bardzo długo podróż jeszcze się wydłużyła bo coś robili na torach w efekcie spędziłam tam ponad 15 h
w drodze powrotnej pomimo dużo wcześniejszej rezerwacji okazało się że w pociągu nie ma miejsc, najbliższy możliwy termin był kilka dni po tym jak mi się kończyła rezerwacja na nocleg i to pociąg do innego miasta skąd dopiero następnym pociągiem do domu, tam okazało się że pociąg do domu na który mi sprzedali bilet NIE ISTNIEJE ale nie przeszkadzało im to w umieszczeniu go na rozkładzie i sprzedaniu kilkudziesięciu osobom biletów
A mi i jakimś 100 innym osobom sprzedano bilety i miejscówki w wagonach, które nie istniały

pociągiem nad morze?
Mam jeszcze pytanie czy wiecie w jaki sposób (komunikacją miejską(chodzi mi skąd i może numer autobusu czy jakąś linię) dostać się do ZOO w Oliwie? Najlepiej z Władysławowa, a jeśli nie to z Gdyni lub z samego Gdańska ostatecznie
pociągiem nad morze?
oszczędność pkp :/
te nieistniejące bilety były na tlk, ludzie potem jechali regio co był kilka godzin później ale na regio bilety tańsze niż na tlk a pól pociągu miało droższy bilet
pociągiem nad morze?
jechalam na tej samej trasie z lublina ale to bylo hmm 4 lata temu - meczace ale jakos tam tzreba dotrzec )
pociągiem nad morze?
dziewczyny , bedziecie miały gdzie siedzieć, ponieważ teraz jest obowiązkowa rezerwacja miejsc, która kosztuje 5zł / os
pociągiem nad morze?
2 razy byłam pociągiem nad morzem, przejechałam całą Polskę (mieszkam w górach). Bardzo miło wspominam podróż
pociągiem nad morze?
Cytat
mooodnisiaaa22
dziewczyny , bedziecie miały gdzie siedzieć, ponieważ teraz jest obowiązkowa rezerwacja miejsc, która kosztuje 5zł / os
zapomniałaś dodać że jeśli skończą się miejsca i tak możesz kupić bilet czasami wcisną ci nawet rezerwację chociaż miejsce jest zajęte. Dodatkowo nie każdy pociąg ma obowiązkową rezerwację miejsc, więc jeśli już coś piszesz wielkimi literami w dodatku pogrubioną czcionką bądź tego pewna na 100%
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-07-21 15:38 przez coco-moko.