gorący temat
dzisiaj o 1:59
wczoraj o 23:57
wczoraj o 22:00
wczoraj o 16:06
21.07 o 15:16
22.11 o 7:02
2.09 o 17:09
Domowy sposób na mocne paznokcie
2.08 o 9:56
22.02 o 11:27
Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach
22.03 o 8:57
NOCLEGI NAD MORZEM- Zbiorczy
Każdego dnia powstają wątki na temat noclegów nad polskim morzem.
Proszę zatem od dziś wszystkie noclegi, które polecacie wpisywać w tym wątku.
Wypowiedź musi zawierać:
- Nazwę miejsca noclegu(pola namiotowego, kwatery prywatnej, ośrodka)
- Miejscowość
- namiary lub adres strony internetowej(jeśli nie pamiętasz, to chociaż jak wyszukać w google)
- cenę
Wszystkie wątki dotyczące ofert lub poszukiwań noclegów dodawane poza tym tematem będą usuwane
OBOWIĄZKOWO:
NAMIARY
MIASTO
CENA
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-07-01 00:24 przez nbbo.
No, dziewczyny! Reklamujcie się!
Potrzebuję pilnie miejsca noclegowego w Trójmieście, drugi tydzień lipca, 3-4 noce. Myślałam, że skoro okres wakacyjny to tu będzie milion polecanych miejsc i ofert, a tu takie pustki
Pole namiotowe Leśne z przyczepami kempingowymi ,Dębki bardzo polecam jeżdzę tam co roku,jest cicho i spokojnie,plaża duża nie ma tłoku,dodatkowo wpływa rzeczka do morza,
to jest strona internetowa: http://www.debki.pl.pl/
a na ich stronie znajdziecie cennik
wpisujcie proszę ceny od razu tutaj
Ja polecam nocleg w Łebie. Jest to mieszkanie prywatne i całe wynajmują Cena to 30-40 zł od osoby na dobę. Zdjęcia mieszkania jak i nr właścicielki mogę podać, więc jak ktoś chętny to pisać
ja szukam czegos we wladyslawowie najlepiej na ulicy spokojnej lub zeromskiego, prosze polecajcie )
koobrzeg prywatna 943525072 osobne wejscie parking ładne mieszkanko w domu jednorodzinnym
Jastarnia centrum miasta ok 60 zł pokój z łazienka tv, wifi, blisko morze i zatoka
Moim zdaniem warto również poszukać noclegu na ideatur.pl Jest to wirtualny doradca turystyczny gdzie bardzo szynko można znaleźć nocleg jak również zarezerwować go. Poza tym można się tam również dowiedzieć więcej na temat danej miejscowości.
byłam tam na wczasach i mogę szczerze polecić:
- nie są złe warunki choć nie ma mowy o jakiś mega luksusach
- czysto
- łazienki w pokojach
- tv
- miła obsługa
- BARDZo blisko do morza
- smaczne jedzenie na stołówce
http://www.owkoral.pl/
Ośrodek Wypoczynkowy Koral
Ustronie Morskie
cena około 100 zł za dobę z wyżywieniem pełnym i ubezpieczeniem
Dziewczyny w tym roku chcę jechać z moim K. nad morze pod namioty. Najlepiej w okolicach Szczecina bo tam mamy najbliżej dojechać. Prosiłabym o jakieś info o polach namiotowych, cenach (raczej nie drogo). Dzięki z góry!
Ja natomiast bardzo serdecznie zapraszam w malownicze pieniny (ok 800km od morza:> gdzie możecie spędzić niezapomnianą noc już od 10zł. Dodam że nocleg odbywa się w domu jednorodzinnym. Przyjmujemy rodziny oraz same dziewczyny/chlopaków. Zapraszam
Witajcie!!!
Mam prośbę do tych dziewczyn które maja kontakt do osób wynajmujacych kwatery ewentualnie domki nad morzem w Ustce. Może to byc tez pokój w domu jednorodzinnym lub bloku.
W grę wchodzą dwie osoby dorosłe i 10 miesięczne dziecko. Ceny przystępne oczywiscie :-)
PS. nie komentujcie,że mogłam wczesniej o tym pomysleć bo mąż dopiero się dowiedział,że dostanie urlop :-)
okres Od 15 lipca do 1 sierpnia.
Witam
ja mam pytanie odnośnie Świnoujścia. Jak się podoba to miasto, oczywiście tym co tam byli?
Kwaterę już mam, nic specjalnego ponieważ obudziliśmy się z chłopakiem na ostatnią chwilę, jak to u nas bywa, no ale cena w sumie przystępna bo 38 zł plus jakieś tam śmieszne opłaty.
Wygląda to tak:
www.swinoujscie.popracy.pl/info.php?id=3799
Może ktoś tam był, i jak warunki?
Dziękuję za odpowiedzi.
polecam pole namiotowe "pomarańczowe" we władysławowie. ceny na www. pomarańczowe. pl