gorący temat
dzisiaj o 16:37
Torby - gdzie można kupić fajną i niedrogą?
dzisiaj o 13:55
wczoraj o 11:07
wczoraj o 0:05
przedwczoraj o 20:15
28.02 o 21:39
5.03 o 16:37
18.01 o 12:29
15.02 o 15:34
7.05 o 22:15
Gdzie warto jechać nad polskie morze?
Dziewczyny!
Jaką miejscowość polecacie nad polskim morzem?
Byłam już w Mielnie i we Władysławowie. Szukam po necie ale w sumie nie ma dokładnych opisów, wrażeń wczasowiczów?
Gdzie nad polskie morze?)
Polecam Dębki. Mała miejscowość, ale jest fajnie. Jeżdżę już tam od 4 lat. Znajdą się miejsca w kwaterach, pensjonatach jak i hotelach. W pobliżu plaży znajdują się bary i często odbywają fajne koncerty .
nie doradzę bo nigdy nie byłam jeszcze
ale chętnie się również dowiem ;D
Ja byłam w tamtym roku w Chłapowie;P
To jest w między Władysławowem a Jastrzębią Górą.
Miejscowość raczej spokojna, plaża super. Jakies 5 km plażą spacerek do latarni
Czekam na dalsze wypowiedzi
Ja jezdze od 1988 roku do Rowów kolo słupska i ustki. Cudowna miejscowosc, ale raczej nie dla "balangowiczow" i lubiacych "lans". Mozna tam spokojnie pobyc samemu i nie byc odebrana jako szukajaca.... Ale tez mozna sie zabawic . Miejsce bardzo przyjazne ludziom. Jesli jednak odpowiadalo ci Mielno to Rowy odradzam!!!! Rowy to przeciwienstwo Mielna.
ja zawsze do pobierowa- jest spokojnie, w miare tanio, ladnie
a ja polecam Dąbki, jest jeziorko i jest morze, super klimat niedużej miejscowości z dużą ilością atrakcji, ja jeździłam tam na windsurfing ale wspominam świetnie każde wakacje
łeba jesli chcesz poszaleć
Mogę doradzić oprócz Dębek jeszcze Chałupy . Mieszkałam na campingu w przyczepie i było całkiem sympatycznie. To są dwie miejscowości w których najbardziej mi się podobało. A zwiedziłam Hel, Jastrzębią Górę, Gdańsk, Gdynię, Sopot, Krynicę Morską, Łebę, Ustkę, Kołobrzeg i Świnoujście. Także naprawdę polecam Dębki i Chałupy
.
A ja polecam Niechorze Byłam 2 razy i bardzo mi się podobało
Jeżeli chcesz zwiedzać to chyba okolice trójmiasta best jeśli chcesz imprezować to polecam Łebę impreza na imprezie
Jastarnia wymiata Super klimat,bardzo spokojnie,w sam raz,żeby odpocząć. Czyściutka plaża. Jest też tanio,bo to nieduża miejscowość-za 15/20 zł/os spokojnie coś znajdziesz
Jest też niedaleko na hel,kilkanaście km,jeśli jedziesz autem to tym lepiej
Zwiedziłam wiele nadmorskich miejscowości i zdecydowanie najbardziej podobało mi się w Jastarni.
No ja juz chyba za stara na miejscowosci do imprezowania Dlatego Rowy sa dla mnie najmilsze i najblizsze. Bywalam w innych miejscowosciach ale wrazam zawsze tam
Wszystko zalezy czego oczekujesz . Jesli spokoju i domowej atmosfery bardziej intymnej to polecam wlasnie Rowy. jesli imprez i poznawania nowych ludzi ro Mielno , leba czy Ustka