Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
6.02 o 8:44
7.05 o 22:15
28.02 o 21:39
Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach
22.03 o 8:57
22.02 o 11:27
17.10 o 19:10
Najpiękniejsze miejsca w Polsce ? :)
Skoro jesteś z Mazur, to dla odmiany zdecyduj się na góry! Polecam gorąco oczywiście Tatry, także słowackie. Ostatnio też urzekły mnie Izerskie, możesz się zatrzymać w Szklarskiej Porębie, zwłaszcza na narty. Ja wybrałam ostatnio Kopaniec, niewielka miejscowość, ale urocza i fajny pensjonacik wybraliśmy - willa pod zegarem
Polecam Kaszuby, Trójmiasto, Kraków, Łeba.
amacie ktos jakies nowe propozycje bo tez czeos szukam na weekend?
To ja dodam - Kazimierz Dolny nad Wisłą, Lublin, Zamość, Wrocław (warto), Kraków i Ojców od razu (plus Wieliczka jeśli w Kopalni nie byłyście jeszcze albo Bochnia - tam zwiedzanie wygląda nieco inaczej bo też na coś zupełnie innego nastawieni są tam niż w Wieliczce), Przemyśl, Ustka, Gdańsk (uwielbiam to miasto) - w ogóle Trójmiasto fajnie zobaczyć, Głęboczek Wielki (to ze względu na widoki i fajny ośrodek spa i winiarnię, o której pisałyście). Łódź też ma coś w sobie
gory stolowe !!! śliczne krajobrazy
gory sowie
masyw śnieżnika
kłodzko
oj nie sposob wymienić
ogolnie cale sudety ( a najlepiej środkowe)
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-05-06 13:23 przez zolo26.
tylko nie hel byłam i jedyne wspomnienia to zimno, ponuro, tłoczno i smród!
Cytat
KarOla_1990
tylko nie hel byłam i jedyne wspomnienia to zimno, ponuro, tłoczno i smród!
mam podobne doświadczenia , tylko że bylo cieplo .
klify na babich dołach w gdyni - orłowo jest przereklamowane;]
Po ostatnim weekendzie spędzonym w Uzdrowisku Szczawno-Jedlina stwierdzam, że tamtejsze okolice są zdecydowanie najpiękniejsze
Sprawdzcie sami, otoczenie i budynki wyglądają jak z jakiejś posiadłości królewskiej:
https://www.facebook.com/pages/Uzdrowisko-Szczawno-Jedlina/304115323028948
Zakopane: giewont, czarny staw pod rysami, czarny staw gąsiennicowy, dolina kościeliska, dolina chochołowska. ja po prosty kocham Tatry
BieszczadyGóry Świętokrzyskie-niewysokie górki do fajnych spacerów i Prządki koło Krosna,choć to raczej krótka wycieczka,bardziej tak po drodze dokądś.
Tatry! W tym roku pierwszy raz wlazłam na Giewont ;P
w Polsce jest mnóstwo pięknych miejc, nie ma więszego problemu z tym, żeby znaleźć jakiś zacisze, żeby sobie odpocząć. Moim marzeniem jest wyjazd na Pojezierze Brodnickie do Hotelu Głęboczek, wiedziałam zdjęcia i przyznam, że mnie bardzo oczarowało.
Polskie morze i Polskie góry
Kazimierz Dolny chociaż oklepany ale są zakątki w tym miasteczku które warto zobaczyć
Zwierzyniec