Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
17.10 o 19:10
2.09 o 17:09
23.02 o 12:52
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
16.08 o 17:00
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Najpiękniejsze miejsca w Polsce ? :)
wieś, gdzie zawsze w dzieciństwie spędzałam wakacje, najpiękniejsze miejsce na świecie
Dziewczyno Polska jest najpiękniejszym miejscem ma świecie! Nie rozumiem jak możne innych rajcować i wielce podniecać podróżowania po świecie. Co tam jest fajnego?
Jak będę miała troszkę czasu to Ci wypiszę całą listę obiektów do zwiedzania. My z Ukochanym mamy już zaplanowane całe wakacje. Polska jest naj naj pod każdym względem. Kurcze no, nie rozumiem niektórych ludzi. Wstyd mi by było pisać takie posty, pfff....
zamość i kazimierz wielki
Jak dla mnie nie ma takich miejsc w Polsce
WROCŁAW zdecydowanie!! i na pewno wroce tam nieraz
- zoo wroclawskie
- ogrod japonski
- rynek
- ogrod botaniczny-swietne miejsce,naprawde!!
i Krakow rowniez jak dla mnie jest genialnym miastem na zwiedzanie, smakowanie potraw (fajne restauracje!!!) no i generalnie odpoczynek..
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-01-26 18:07 przez lilthug1.
Gory stolowe, gory swietokrzyskie, Krakow,Wroclaw, Warszawa, Zakopane i okolice, jest wiele pieknych miejsc, np Muzeum Wojskowe w Skarzysku Kamiennej, odpoczynek nad zalewem Domaniowskim.Kazimierz Wielki
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-01-26 18:10 przez natashcck.
ja uwielbiam Kraków, Wrocław + polskie TATRY!!
POLSKIE MORZE- MIEJSCOWOŚĆ JANTAR!!! CUDO!!!
Cytat
Sylwia100
Dziewczyno Polska jest najpiękniejszym miejscem ma świecie! Nie rozumiem jak możne innych rajcować i wielce podniecać podróżowania po świecie. Co tam jest fajnego?
Jak będę miała troszkę czasu to Ci wypiszę całą listę obiektów do zwiedzania. My z Ukochanym mamy już zaplanowane całe wakacje. Polska jest naj naj pod każdym względem. Kurcze no, nie rozumiem niektórych ludzi. Wstyd mi by było pisać takie posty, pfff....
No cóż podróżowałam z braćmi już za granicą i zawsze podobały mi się te miejsca, więc stąd ten post ; )
Ale fakt faktem byłabym bardzo wdzięczna za ową listę. ; )
w krakowie na rynku otwarli nowe podziemne muzeum, czekałam w kolejce 3 godziny ale warto było! jest to wykopane stare PRAWDZIWE miasto które kiedyś sie tam znajdowało. Nawet są prawdziwe kości w trumnach w piasku. Naprawde bardzo zjawiskowo!
Cytat
coma22
Bieszczady !
tak bieszczady i solina .... mmm
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-01-26 18:19 przez Kass12.
Cytat
kiciaaa
POLSKIE MORZE- MIEJSCOWOŚĆ JANTAR!!! CUDO!!!![]()
mnie w Jantarze okradli, więc już tam nie pojadę :p
Polecam stronkę www.polskieszlaki.pl ,tam jest wybór jakich mało
nad morzem jest fajna miejscowosc Sianożęty, spokojnie i ladnie
No i zapraszam do siebie, duzo przestrzeni i swiezego powietrzadookola lasy i niedaleko jest piekny zalew. W sam raz na kajaczki
Zapraszam
ja w tym roku byłam w Chłapowie i wąwóz prowadzący do morza to dzieło natury, coś pięknego