Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

Henna do brwi

16 sty 2024 - 09:07:29

Hej, potrzebuje naprawdę dobrej henny do brwi, która nie zmyje się po 2 dniach. Jaką polecacie?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

Henna do brwi

16 sty 2024 - 10:13:56

Jeśli włoski ma farbować to delia. Jeśli utrzymać kolor na skórze. Choć to nie będzie trwałość nie do zdarcia. To henna w pudrze. Np Anna. Jednak z tłustej skory wszystko spłynie.

Zerknij sobie na kody rabatowe do Hebe:
https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/hebe

W ostatnim czasie mają spore wyprzedaże :)

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

Henna do brwi

21 lut 2024 - 09:44:41

Pooglądaj sobie na Notino tam ogólnie jest ogromny wybór kosmetyków i produktów tego typu :)

Henna do brwi

21 lut 2024 - 09:48:42

O tak! Ta drogeria jest świetna i super jest to że mają tez opinie od uzytkownikow

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

Henna do brwi

21 lut 2024 - 10:05:09

:D no ja też zawsze piszę te opinie, korzystam wiec liczę ze innym tez sie przydadzą

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Henna do brwi

29 lut 2024 - 15:28:25

Odpowiednie kosmetyki do brwi to podstawa. Natura niestety obdarzyła mnie cienkimi, delikatnymi brwiami do tego w kolorze blond więc jeśli ich nie podkreślę to ich prawie nie widać. Wydaje mi się, że podkreślenie brwi dodaje twarzy ładnej oprawy. Lubię używać pomady, kredki i wosku, taki zestaw super mi się sprawdza.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 5/5

Henna do brwi

22 maj 2024 - 12:01:39

Laminacja rzęs to zabieg, który zyskuje na popularności wśród osób poszukujących naturalnego sposobu na piękne i zdrowe rzęsy. Polega on na nałożeniu specjalnych preparatów, które mają za zadanie odżywić, wzmocnić i podkręcić rzęsy, nadając im jednocześnie intensywniejszy kolor. W Siemianowicach Śląskich w tym salonie SPA - https://www.safari-wellness.pl/usluga/lifting-botoks-laminacja-rzes/ specjalizują się w takich zabiegach.

Henna do brwi

04 lis 2024 - 17:07:30

W sumie spoko ceny henny mają na noble lashes :D

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Compre billetes falsos de alta calidad Telegram: thaccvendor