Proszę o podpowiedź w jaki sposób skontaktować się z administracją, jak użytkowniczka od razu po wystawieniu mi kilku LIP usunęła swoje konto???
Przy każdej próbie zgłoszenia do administracji wszelkich uwag należy wpisać login użytkowniczki, a skoro ona usunęła konto, to wiadomość taka nie może być do administracji wysłana.
no i problem jest większy, bo ta osoba założyła sobie kolejne konto na szafie, złośliwie kupiła kilka przedmiotów u mnie, po czym od razu wystawiła mi LIPY, po czym usunęła kolejne konto. Na szczęście byłam zalogowana na swoim profilu i odhaczyłam możliwość zawierania u mnie transakcji z niezweryfikowanymi osobami, no ale 5 LIP dostałam.
Zawarłam już kilak transakcji z niezweryfikowanymi osobami i nawet by mi do głowy nie przyszło, ze komuś może się chcieć takie chore żarty robić :/ jest to żenujące :/
Oczywiście nie mogę wysłać żadnej wiadomości do administracji, bo przy każdym zgłoszeniu z formularza trzeba podać nicka uzytkowniczki, a jak wpisuje jej nazwy, to wyskakuje informacja, że taki login nie istnieje i nie można wysłać wiadomości!!!
Naprawdę te formularze kontaktowe nie są dobrym pomysłem. Czemu nie ma możliwości wysłania normalnej wiadomości do administracji??? Dlaczego przez takie osoby ja, czy ktokolwiek inny ma mieć zszarganą opinię na szafie????????
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-08-13 09:28 przez ali_s.