gorący temat
wczoraj o 0:05
przedwczoraj o 20:15
Dywan pleciony czy ktoś posiada?
przedwczoraj o 16:06
przedwczoraj o 15:06
przedwczoraj o 13:57
22.11 o 7:02
CZYSTEK- opinie, informacje, rodzaje.
4.06 o 12:53
domowe sposoby na zapalenie dziąseł
16.11 o 13:39
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
3.05 o 23:23
28.02 o 3:25
Pizamki, piżamy w czym śpicie ?
Hej ! chciałam was zapytać przy okazji szukania jakiejś ciepłej piżamochy w czym śpicie? ja preferuję osobiście krótkie piżamki lub koszulkę mojego chlopaka
ale teraz jak bede mieszkac w akademiku to wiem, że nie bedzie tam tak cieplo jak w moim domku, pozatym jestesm zmarzluchem i szukam jakiejs cieplej pizamki
nawet w nocy lubie wygladac ładnie dlatego jak mozecie wklejajcie zdjecia itp
Ja sobie kupiłam na studia taka świetna rożową. Bluzka gładka, a spodnie w kratkę.
Ja w zimie śpię w takiej mega grubej,kupionej na Gubałówce Plus oczywiście skarpetki,a i tak zasypiając trzęsę się z zimna. W lecie śpię w różowej koszulce na ramiączkach i brązowych cienkich spodenkach, natomiast między tymi porami mam kilka zestawów
Najbardziej chyba lubię górę z krótkim rękawem i słodkim pieskiem,a dół ze spodenkami 3/4.
ja jestem takim zmarzluchem ze potrafie i w lato zasypiac w stópkach ;p w nocy je sćiągam przez sen a teraz to juz śpie w takich grubych z forty
mimo, że u nas w domu jak na tropikalnej wyspie i każdy mowi ze u nas zawsze cieplo.
hehe troche po mamie mam "zimne kończyny" i ogolnie zawszemusze byc cieplej ubrana niz inni ;p hehe
gdzie kupilas?Cytat
shawna
Ja sobie kupiłam na studia taka świetna rożową. Bluzka gładka, a spodnie w kratkę.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-09-11 09:19 przez FashionIsMyPassion.
Kiedy nadchodzą zimniejsze noce to uwielbiam ubierać ciepła, miłe w dotyku piżamy, najlepiej żeby były dwuczęściowe. Podejrzewam, że w akademiku ni będzie zbyt zimno, ponieważ maja centralne ogrzewanie Myślę, że taka bawełniana piżamka powinna ci wystarczyć
pozdrawiam (zdjęcie z uasi.pl)
Ja przede wszystkim stawiam na wygode, nie mogłabym spać w typowej pidżamie czyli spodnie i bluzka, śpię w duużej koszulce mojego faceta.;
Uwielbiam satyne, teraz juz jest zimno wiec spie w dlugich spodniach, na gore mam taka seksowna koszulke, ale juz i na nia za zimno, wiec zakladam dlugi rekawek. nie cierpie spac w skarpetkach!
ja śpię w satynie zimna jest, ale ładna.......czasem się z niej w nocy wyślizguję.............ale to nie ma dla mnie znaczenia
ładnie ma być i sexownie hahaha
;]
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-03-01 17:13 przez Malajka90.
ostatnio dostałam super piżamkę, jest jak wieelkie śpiochy czyli taki jednoczęściowy kombinezon z klapką na pupie, często spotykane w bajkach. jest super ciepła polecam
Cytat
007madziucha
ostatnio dostałam super piżamkę, jest jak wieelkie śpiochy czyli taki jednoczęściowy kombinezon z klapką na pupie, często spotykane w bajkach. jest super ciepła polecam
wiem o jaką chodzi mogę złatwić

A ja mam koszulę nocną z napisem : Follow Your Dreams
bo o to chodzi! ;*