Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Biżuteria z żywicy - suplement

06 cze 2013 - 09:35:42

W związku z zamknięciem poprzedniego wątku pozwolę sobie załączyć suplement :)

Wieczorem zalałam i rano rozformowałam. Wyszedł ładniej niż poprzedni.
Zdjęcia tak na szybko, z ręki więc są jakie są.
Mam jeszcze takiego z żądłem na odsłoniętym. Fajne bo można sobie robaczka zobaczyć jak przez szkło powiększające.
Co do dmuchawców - to nic nadzwyczajnego - jaki jest każdy widzi.

Co do szerszenia... mam propozycję. Wpadł mi do głowy pomysł ze ciekawie by się komponował między delikatnie odsłoniętym biustem. No ale do tego trzeba mieć odpowiedniej wielkości biust, czego mnie Pani Bozia poskąpiła.
Jeżeli jest koleżanka która się podejmie wystąpienia w krótkiej sesji - oddam szerszenia.

Z technicznej strony:
Jak widzicie nie trzeba za wiele szlifować, polerować i podpisywać paktu z diabłem.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-06-06 09:41 przez xwort.

06 cze 2013 - 09:37:31

jak dla mnie okropne - nigdy bym czegoś takiego nie założyła.. jeszcze z owadem ..

06 cze 2013 - 09:39:34

okropne!!!

06 cze 2013 - 09:40:49

nie podoba mi sie, i nigdy nie podobało.

06 cze 2013 - 09:42:24

słabo owad jest spreparowany, ja też bym nie nosiła zwłok owada :(
lepiej wymyśl coś z roślinką

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

06 cze 2013 - 09:43:37

panicznie boję się owadów oso i szerszeniopodobnych, mam wstręt do nich ;/
ale pomysł ok - dla odważnych oczywiście ;)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-06-06 09:44 przez 8782.

06 cze 2013 - 09:44:39

z owadem never ! :D
w ddtvn była dziewczyna robiąca taką biżuterię , rewelacyjna, wstawiała tam dmuchawce, roślinki ale nie martwe owady O_o :P

06 cze 2013 - 09:45:36

Drogie Panie, ale to nie temat o tym co się komu podoba a co nie:)
W waszym przypadku zapewne tez znaleźli by się tacy którzy mogli by wam to czy tamto zarzucić. Czyż nie?
Tu nie rozmawiamy o wątpliwej urodzie tylko o konkretnej technice wykonania takiego a nie innego przedmiotu :)

06 cze 2013 - 09:46:21

Podoba mi się ta metoda robienia biżuterii, ale nie z robalami :/ Straszne to jest :/ A nie możesz zatapiać kwiatków itp. ? :)

Cytat
nadinkaaa
z owadem never ! :D
w ddtvn była dziewczyna robiąca taką biżuterię , rewelacyjna, wstawiała tam dmuchawce, roślinki ale nie martwe owady O_o :P
Dokładnie :) Dmuchawce były rewelacyjne :0 Też widziałam :)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-06-06 09:48 przez _touch_the_sky_.

06 cze 2013 - 09:49:50

Cytat
xwort
Drogie Panie, ale to nie temat o tym co się komu podoba a co nie:)
W waszym przypadku zapewne tez znaleźli by się tacy którzy mogli by wam to czy tamto zarzucić. Czyż nie?
Tu nie rozmawiamy o wątpliwej urodzie tylko o konkretnej technice wykonania takiego a nie innego przedmiotu :)

ale to nie jest forum na którym ludzie znają się na wyrabianiu tego typu przedmiotów, a jest to forum głównie o ciuchach i sprzedaży więc dziewczyny kome3ntują to pod tym kontem (kupię/nie kupię, będę nosić/nie będę nosić. A tak ogólnie to nawet nie zapytałaś, czy ktoś się tym zajmuje, czy zna inne techniki? tylko opisałaś swoją pracę, nic poza tym. a jeśli chodzi o same dzieło to preferuję z roślinami niż z owadami....

06 cze 2013 - 09:50:27

A jakie chcesz kwiatki?
Temat jest suplementem do takiego samego trochę niżej więc nie wiem czy jest sen powtarzać ale niech wam będzie :)
Basia,
Zdaje się ze na ten temat już się wypowiadałaś?
Nie dalej jak wczoraj...
Amnezja? Poza tym zapominasz gdzie jesteś. To dział "Hobby" a nie kupie/sprzedam.

Nie wiem kto występował w DDTVN ale takich co to robią są setki jak nie tysiące.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-06-06 09:56 przez xwort.

06 cze 2013 - 09:51:28

Cytat
xwort

No ale do tego trzeba mieć odpowiedniej wielkości biust, czego mnie Pani Bozia poskąpiła.
nie na temat, ale nie moglam sie powstrzymac....PANI Bozia?

06 cze 2013 - 09:59:07

Mam nadzieję że tu nikt nie będzie się awanturował że piszemy nie na temat i słał donosy do administracji ale tak, PANI Bozia, a "Kopernik tez była kobietą"!

06 cze 2013 - 10:06:57

Cytat
xwort
W związku z zamknięciem poprzedniego wątku pozwolę sobie załączyć suplement :)[attachment 880006 Obraz2863835.jpg]
Wieczorem zalałam i rano rozformowałam. Wyszedł ładniej niż poprzedni.
[attachment 880007 Obraz2863836.jpg]
Zdjęcia tak na szybko, z ręki więc są jakie są.
Mam jeszcze takiego z żądłem na odsłoniętym. Fajne bo można sobie robaczka zobaczyć jak przez szkło powiększające.
Co do dmuchawców - to nic nadzwyczajnego - jaki jest każdy widzi.

Co do szerszenia... mam propozycję. Wpadł mi do głowy pomysł ze ciekawie by się komponował między delikatnie odsłoniętym biustem. No ale do tego trzeba mieć odpowiedniej wielkości biust, czego mnie Pani Bozia poskąpiła.
Jeżeli jest koleżanka która się podejmie wystąpienia w krótkiej sesji - oddam szerszenia.

Z technicznej strony:
Jak widzicie nie trzeba za wiele szlifować, polerować i podpisywać paktu z diabłem.

CHYBA SKOŃCZYŁY CI SIĘ PSYCHOTROPY!!!TEN WĄTEK RÓWNIEŻ NIE ZOSTANIE POZBAWIONY ATRAKCJI.

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-06-06 10:14 przez czarownic-art.

06 cze 2013 - 10:17:25

Cytat
xwort

Basia,
Zdaje się ze na ten temat już się wypowiadałaś?
Nie dalej jak wczoraj...
Amnezja? Poza tym zapominasz gdzie jesteś. To dział "Hobby" a nie kupie/sprzedam.

A nie mogę się dziś też wypowiedzieć ? I chyba też masz amnezję bo też się wypowiadałaś wczoraj X| a ty chyba zapominasz, że to nie jest forum "jak to się robi" tylko głównie o modzie więc się nie dziw, że dostajesz odpowiedzi podoba mi się/ nie podoba mi się. Tym bardziej, że nie zapytałaś czy ktoś zna inne techniki X| i owszem jest to dział hobby i zobacz sobie w tym dziale jak ludzie odpowiadają w tych wątkach. (zazwyczaj piszą: ładne rób dalej/ nie ładne, nie podoba mi się.) więc nie licz na inne odpowiedzi jak tego typu.

a na temat to dmuchawce i róża są o wiele ładniejsze niż owady...

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Fotomontaże