Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Co za głupia Baba!!!

zweryfikowana
Moderator szaf

Nie nazywaj tek baby matką, bo to nie jest matka ...

Co za suka!!!
Nie mogę na to patrzeć,tej krowie powinni zrobić to samo!!!
Jak można zrobić coś takiego własnemu dziecku? Takich ludzi powinni kastrować,co za psychole!
Nie mieści mi się to w głowie!!

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-04-10 14:17 przez Amelia_25.

Nie potrafiłam do końca obejrzeć... Uczucie bezsilności mnie przytłoczyło.
Słów mi brakuje, by określić tę kreaturę...

cholera nie mogę uwierzyć w taką bezmyślność "dorosłej" kobiety!

a to że ktoś to kamerował do tego nie reagował i jeszcze trafiło to do internetu to jakaś masakra!

łzy mi poleciały nawet nie mogłam się opanować!

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

ojciec czy ktokolwiek to kręcił też dobry...ręce opadają

widać że jeszcze ta baba się śmieje czasem, szkoda tego dziecka. Jak ma się czuć bezpiecznie z takimi rodzicami ;/

Nie powiem kim jest ten babsztyl bo dostałabym ostrzeżenie.. Mam tylko nadzieję, że ktoś podjął kroki w sprawie tej 'matki' po tym filmiku..

boże ! dziewczyny oglądałam to i się popłakałam bo jestem strasznie uczulona na takie zachowanie matek! to jest coś okropnego gdyby ta jeb.. kobieta robiła to przy mnie to jak bym wstała i jej zaje.. to by nie wiedziała jak się nazywa! nie no nie wierzę że taki filmik może popsuć mi humor na cały dzień i nerwy biedne dziecko :(

daje sobie rękę uciąć ze osoba która to kamerowała pościła to w YouTube, tak wiec po nitce do kłębka.

Myślę, że lepiej zrobię jak tego nie obejrzę, same komentarze mi wystarczą.

kiedyś w programie p. Zawadzkiej była podobna sytuacja...też 'matka' wpychała dziecku jedzenie do buzi w ten sposób...

co za glupia szma...a brak mi slow .mam nadzije ze ktos sie juz tym zajal bo to nie jest normalne zachowanie matki.brak slow szok!

nie chce mi się wierzyć, że to matka

pomyślcie sobie ile takich sytuacji jest na co dzień gdzie nikt nie kameruje i nie wrzuca do sieci , a dzieci cierpią. Świat zwariował , a kary za bestialstwo są za niskie

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

mieszkanie bobas