Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
wczoraj o 8:46
wczoraj o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
wczoraj o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
Oczyszczająca czarna maska na wągry
26.07 o 13:36
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
10.01 o 20:13
LANCOME La Vie Est Belle Opinie
1.07 o 15:20
Pomocy! Ból zęba - domowe sposoby
16.11 o 13:39
co sie ze mna dzieje??:(
od jakiegos czasu dosc dziwnie sie zachowuje czepiam sie o wszystko meza i dzieci i nie panuje nad tym wcale tesknie jak maz jest w pracy caly dzien a jak juz wraca to prowokuje do kllotni
juz kiedys mialam taki stan ,ktory na szczescie minal ,ale znow jest to samo
nawet pomysllaam ze moze jestem w ciazy ,bo okres mi sie spoznia ,a podczas ciazy bylam drazliwa ,ale wczoraj zrobialm test i t o nie to. moze jakaas depresja czy cos
od siedzena z dziecmi w domu wariuje
Doskonale Cie rozumiem, mam naprawde podobnie i sama nie wiem co sie dzieje
mam to samo, może od siedzenia w domu masz takie napady? wyjdz na spacer, z koleżanką na kawę, zrób coś dla siebie, powinno pomóc i humor Ci się poprawi
Znajdź sobie coś do roboty, też tak mam jak się nudzę
Po prostu się nudzisz, cały dzień siedzisz w domu i Ci lekko "odbija" znajdź sobie coś do roboty, jakieś hobby może prace ?
szukam ale bezskutecznieCytat
kinia009
Po prostu się nudzisz, cały dzień siedzisz w domu i Ci lekko "odbija" znajdź sobie coś do roboty, jakieś hobby może prace ?

Frustracja, tak to określam jak mnie męczy.
Dom, dzieci, pranie, gotowanie , sprzątanie. Przychodzi moment że zaczyna to drażnić, i przenosisz swoje niezadowolenie na otoczenie.
Dziewczyny mają racje, zrób coś dla siebie, wyjdź z domu , może do kosmetyczki, na zakupy(do galerii, nie spożywczaka), z koleżanką do kina itp. Albo możesz poszukać sobie jakiejś pracy i zarządzić radykalne zmiany .
Wszystko zależy od ciebie , i twojej rodziny.
Powodzenia !
no to póki nie znajdziesz pracy zajmij się jakimś hobby, zacznij chodzić może na siłownie ?Cytat
dariunia22
kinia009
dziewczyny ja szukam pracy od kilku miesiecy ale w mojej okolicy jest dramat a nie moge pracowac za 1000 zl bo musze jeszcze oplacic opiekunke tylko takie oferty pracy sa z moim wyksztalceniem
na te czas musialabym tez miec opiekunke a nie stac mnie szczerze powiedziawszy zeby placic karnet plus opiekunke niestetyCytat
kinia009
no to póki nie znajdziesz pracy zajmij się jakimś hobby, zacznij chodzić może na siłownie ?Cytat
dariunia22
kinia009

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-03-20 07:51 przez dariunia22.
To poszukaj pracy z domu, albo zarządź przeprowadzkę
Cytat
dariunia22
dziewczyny ja szukam pracy od kilku miesiecy ale w mojej okolicy jest dramata nie moge pracowac za 1000 zl bo musze jeszcze oplacic opiekunke tylko takie oferty pracy sa z moim wyksztalceniem
o to już wiem co możesz robić

wymyśl coś, co można robić z dziećmi, może jakieś zajęcia dla mam z dziećmi? może zapisz dzieci na zajęcia a sama a tym czasie miej czas dla siebie? wymyśl coś co Cię wyrwie z tego letargu, a zobaczysz że i praca się szybko znajdzieCytat
dariunia22
na te czas musialabym tez miec opiekunke a nie stac mnie szczerze powiedziawszy zeby placic karnet plus opiekunke niestetymam dwoje dzieci i tylko maz pracuje plus wynajem m wiesz jak jest ,szalu tu u nas nie ma z rozrywkami

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-03-20 07:55 przez incognito85.
Znam to, pomaga troche egoizmu - chwila dla siebie, chocby spacer tylko ze swoimi myslami, ploty z koleżanką, czy cokolwiek co zrobisz sama, bez dzieci.
Nie bierzesz przypadkiem od jakiegoś czasu tabletek antykoncepcyjnych? Ja miałam podobnie, dopóki nie zmieniłam tabletek na inne. Jak ręką odjął
Cytat
julsao
Nie bierzesz przypadkiem od jakiegoś czasu tabletek antykoncepcyjnych? Ja miałam podobnie, dopóki nie zmieniłam tabletek na inne. Jak ręką odjął
Skoro autorka rozważała czy nie jest w ciąży to raczej nie bierze tabletek.