16.04 o 8:17
16.04 o 8:16
16.04 o 8:14
Czy taka pufa w pokoju faceta jest spoko?
15.04 o 18:52
15.04 o 18:47
15.04 o 18:45
7.04 o 11:44
18.01 o 12:29
27.03 o 8:51
Perspi block. Opinie o lekach na pocenie! Help!
12.02 o 11:57
14.01 o 21:11
Codziennie gotujecie obiady?
Takie głupie pytanie codziennie robicie obiad czy np zdarza wam się zjeść to co było na obiad dzień wcześniej?
Kiedys codziennie inny.obecnie zupe mam na 2 dni.a czasem jade do mamy :-)
Jak ugotuje cos raz w tygodniu to calkiem dobry wynik.
Kocham gotowac, ale
1. Nienawidze zmywac naczyn, nie mam miejsca na zmywarke, wiec wole nie gotowac, aby uniknac mycia:d
2. Przez prace, wciaz sie mijamy, nie oplaca sie gotowac
3. Jak mam wolne, wole wyjsc lub cos zamowic
Cytat
lezysz
Kocham gotowac, ale
1. Nienawidze zmywac naczyn, nie mam miejsca na zmywarke, wiec wole nie gotowac, aby uniknac mycia:d
o, ja mam zapełnie odwrotnie, nie jestem stworzona do gotowania ale zmywać uwielbiam

ja gotuję codziennie coś innego
Cytat
fullsolareclipse
Cytat
lezysz
Kocham gotowac, ale
o, ja mam zapełnie odwrotnie, nie jestem stworzona do gotowania ale zmywać uwielbiam
To sie umawiamy, ja bede nam gotowac, a ty bedziesz myc naczynia :d uklad idealny.
To zależy od potrawy Wiadomo ze jakiś kurczak z ziemniakami/kaszą i warzywkami to tylko na świeżo, tak samo ryby, makarony, naleśniki tylko na świeżo natomiast jakieś gołąbki, gulasz, pierogi, zupy to można spokojnie zjeść na nastepny dzień albo nawet zamrozić
Osobiście nie lubię gotować i robię raczej takie szybsze potrawy, natomiast gołąbki czy pierogi to tylko moja mama robi bo dla mnie to jest zbyt czasochłonne i od samej roboty odechciewa mi się jeść
To zależy, czy mi się chce. Czasem gotuje codziennie, ale np. w te upały mi się nie chce, czasem też odwiedzam babcię
Jak nie miałam pracy i studiowałam to codziennie gotowałam. Teraz to różnie, przeważnie coś w domu jest, ale zdarza nam się zjeść na mieście albo ugotować coś na dwa dni.
Nie mam czasu stać przy garach codziennie, więc staram się robić żeby było na kilka dni. Często np to samo mieso jednego dnia jem z pieczonymi warzywami, drugiego w sosie. Nie wyobrazam sobie robić pieczeni na dwa kotlety. Kupuje kilo mięcha i mam na parę dni i jeszcze na zimno do kanapek jest.
prawie codziennie czasami zrobię zapiekankę to starcza na 2-3 dni
Ja gotuję dość rzadko. Z kilku powodów: nie mam czasu, nigdy nie mam pomysłu i nie chce mi się Średnio 2 razy w tygodniu. Jak ugotuję gar zupy to na 3 dni obiad jest
Cytat
corkachaosu
Czesto gotuje na 2 czy 3 dni.
ja tak samo
jeśli gotuję zupę to na dwa dni, pozostałe obiady raczej na 1 dzień, dwudaniowych nie robię, bo nie jemy tak dużo