Obecnie rozmawiamy o:

Znakomita restauracja

gorący temat

Otwarcie sklepu online

12 minut temu

FARBA A UTLENIACZ

godzinę temu

Dom - remont i budowa

wczoraj o 17:50

róże mydlane

wczoraj o 16:26

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

dziewczyny pomocy !

13 sie 2013 - 13:41:16

robie po raz 1 schabowe u babci i mam trzy takie mieso czy są to schaby ? prosze o pomoc i jak je pokroic jak sie odmrozą???



dziewczyny pomocy !

13 sie 2013 - 13:49:26

2 i 3 wygląda na schab
jak się odmrozi pokroj w plastry które rozbijesz potem tłuczkiem
pospy solą pieprzem obtocz w jajku i bułce i na patelnie



Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-08-13 13:54 przez Edycik.

zweryfikowana
Moderator szaf
Posty: 13.992

dziewczyny pomocy !

13 sie 2013 - 13:51:51

posłuchaj Edycik

ehh ta szafa, szeroki wachlarz tematów :)

dziewczyny pomocy !

13 sie 2013 - 13:56:17

zeby schab byl mieciutki po upieczeniu
Przed upieczeniem:



rozbij bardzo na cieniutkie placki-wyjda duzee,ale takie maja wyjsc, im ciensze tym lepsze-posół je i popieprz, obtocz w mace tortowej, wsadz do jajka potem do bulki tartej, i wsadz na wrzacy!olej jak dasz na nie rozgrzany beda niedobre...

tez stawiam ze 2 i 3 to schab 1 wyglada na jakies zeberko do zupy



Zmieniany 5 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-08-13 14:00 przez candygirl82.

dziewczyny pomocy !

13 sie 2013 - 14:30:44

wyglada na schab;P

dziewczyny pomocy !

13 sie 2013 - 14:40:35

A mi schab bardziej chyba smakuje bez panierki, tylko w samej mące i posypany pieprzem, tak obsmażony.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

H&M vs Benetton